Nergis Kumbasar'dan flaş açıklama

Nergis Kumbasar'dan flaş açıklama

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile yedi yıl evli kalan oyuncu ve sunucu Nergis Kumbasar şaşırtıcı ve komik bir anısını paylaştı.

Son olarak eski kocasıyla birlikte ‘Türk Malı’ dizisinin yeniden çekiminde yer alan Nergis Kumbasar verdiği bir röportajda yıllar öncesine ait bir anısını paylaştı. Okurları 18 yıl öncesine götüren anısı şöyle: “2000 yılıydı. Kızım Yasmin’le bahçeli bir evde oturuyorduk. Evde büyük bir kasamız vardı. Taşınabilir kasaydı ama çok ağırdı. Kasa da zaten Mehmet Ali Erbil’in fikriydi. Evliyken de bir şey getirdiğinde “Kasaya koy” derdi, ben koymazdım. Hep başka yere koyardım.

“Eve hırsız girerse direkt kasaya gider, başka yere bakmak aklına gelmez” derdim. Bu durum aramızda espri konusu olmuştu. O gün işim vardı evden çıktım. Yardımcılarımız marketten dönerken, bahçede kucağında bizim kasayı taşımaya çalışan bir adam görüyorlar. Adamcağızın bacakları iki büklüm olmuş, panikle kasayı arabaya atıp hızlıca uzaklaşmış. Polis haber vermişler. Ben de Erbil’i aradım, “Eve hırsız girmiş, duyarsan panik olma” dedim. “Ne almış peki?” diye sordu. “Kasayı almış” dedim. Gülmeye başladık. Tahmin edebileceğiniz gibi kasa boştu.