NTV'nin sevilen sunucusu nişanlandı

NTV'nin sevilen sunucusu nişanlandı

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu ile sevgilisi Emir Tavukçuoğlu evliliğe ilk adımı attı.

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu ile sevgilisi Emir Tavukçuoğlu evliliğe ilk adımı attı. 

Tavukçuoğlu ailesi dün akşam Simge Fıstıkoğlu'nu ailesinden istedi. 

Çift aile arasında gerçekleşen törenle yüzüklerini taktı.Simge Fıstıkoğlu o anların fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Ünlü sunucu fotoğrafları "Efendim gençler birbirini sevmiş, size de 'Allah bir yastıkta kocatsın' demek düşer" mesajıyla yayınladı.

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

Simge Fıstıkoğlu, Türk sunucu. 12 Aralık 1982'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Habertürk'te spor spikeri olarak başladı. 

2009 yılında spor müdürü olarak devam etti. 2011 yılında A Haber'e geçti. 2012 yılında Habertürk'e geçti. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunmuş olan Fıstıkoğlu, Show TV ile anlaşmış ve Yeni 1 Gün Programında haber sunuculuğu yapmıştır.

Eylül 2014'te programına son veren deneyimli televizyoncu farklı kurumlarda spikerlik yaptı. Simge Fıstıkoğlu 2015 yılı itibarıyla TRT Spor Kanalında Topuklu Krampon isimli Futbol Sohbet Programını Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte sundu.

Günümüzde NTV'de hafta içi her akşam "Simge Fıstıkoğlu'yla spor akşamı" adlı programını ve "Günün İçinden" adlı haber programını sunmaktadır.