O ayyaşa şiir mi yazsaydım?

O ayyaşa şiir mi yazsaydım?

Nihat Doğan, 'Halil Sezai'ye canlı yayında yüklendi' haberleri için; "milleti hedef alan ayyaşa, şiir mi yazsaydım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan darbe girişiminden sonra ülke demokrasi nöbetleriyle birlik ve beraberliği tüm dünyaya gösterdi. Ancak bu güzel tablonun büyüsü, katılanların katılmayanları hedef göstermesiyle bozuldu. Demokrasi için sokakları dolduranlar ‘demokrasi’nin anlamını aşan yorumlarda bulundu. 17 Ağustos’taki Yenikapı mitingine katılmadığı için hedef gösterilen sanatçıların en başında ise Halil Sezai ve Sıla geldi.





NE YAPSAYDIM, ŞİİR Mİ YAZSAYDIM
Canlı yayında Davut Güloğlu’nun Sıla’ya küfür etmesinin ardından, Nihat Doğan, konserinde isyan ederek; ‘nefret ettim, sıkıldım artık’ diyen Halil Sezai’yi hedef aldı; ‘batının köpeği haddini bil’ diyerek hakaret etmişti. Bu haberlerin yayılmasından sonra Doğan, Twitter hesabından açıklama yaptı. ‘Nihat Doğan canlı yayında Halil Sezai’yi hedef aldı’ başlıklı haberi paylaşan Doğan, “Demokrasi için Cumhuriyet için ülkem için şehit olan onurlu milleti hedef alan ayyaşa, şiir mi yazsaydım ?” notunu yazdı.