Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı: Durumu ciddi

Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı: Durumu ciddi

Oya Aydoğan, Aort damarı yırtılınca acil olarak hastaneye kaldırıldı durumunu çok ciddi olduğu öğrenilen Aydoğan'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Oya Aydoğan dün akşam Aort damarı yırtılınca acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Doktorların hemen müdahalede yaptığı Aydoğan'ın durumunun çok ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Oya Aydoğan dün akşam aort damarı yırtılınca hastaneye kaldırıldı. Aydoğan'ın durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu  öğrenildi. Haberi alan Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy hastaneye geldi.
Gurur Aydoğan'dan açıklama

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur hastanede yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, şu an ameliyattan çıkmak üzere biz de gerekli bilgiyi alacağız, yoğun bakıma alacaklar annemi' dedi.

Oya Aydoğan kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan 1957 yılında Erzincan'da doğdu. Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam etti. Beyazperdeye 1976 yılında giren Aydoğan, 80'li yıllarda sahnelerde de boy göstermişti. Türk yapımı fantastik çocuk dizisi Bez Bebek (dizi)'te oynayan Aydoğan'ın,1989 doğumlu Gurur Aydoğdu isimli bir erkek çocuk var.