Özgü Namal İstanbul'u terk etti

Özgü Namal İstanbul'u terk etti

Ekranlara ara veren oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Oğlu Nefes’i dünyaya getirdikten sonra ekranlara bir süre ara veren Özgü Namal, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaptırdığı çiftlik evine taşındı. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, doğuma kadar bebeğin cinsiyetini öğrenmeyeceğini söyledi.

400 BİN TL'YE ALDI
  Reklamcı eşi Serdar Oral’dan 4,5 aylık hamile olan Özgü Namal, bir yıl önce 400 bin TL’ye aldığı 10 dönüm araziye çiftlik evi yaptırmıştı. Namal, 1.5 yaşındaki oğlu Nefes’i köyde doğal bir ortamda büyütmek ve hamilelik sürecini burada değerlendirmek için bu kararı aldı. 
37 yaşındaki Namal,  ilk çocuğunu evinde hipnoz yöntemiyle doğurmuştu. Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif karakteri ile hafızalara kazınan oyuncunun ikinci bebeğini de aynı şekilde dünyaya getirecek.
HİPNOZLA DOĞUM NEDİR?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Duman hipnozla doğum için şunları söylüyor: Hipnoz; öze dönüş, içsel bir yolculuk, farkındalığımızı arttırıp özgürleşmek olarak da tanımlandığında doğumdaki faydaları çok daha iyi anlaşılabilir. Zira doğumu ağrılı hale getiren, zorlaştıran hatta bazen imkânsızlaştıran nedenlerin başında, doğumun doğallığından uzaklaşıp tıbbi müdahale gerektiren süreç olarak değerlendirmek , anne adayının ağrı beklentisiyle korkup gerilmesi ve tüm bedeniyle birlikte doğum kanalı kaslarını kasması gelmektedir.