Özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki ilk konserini verdi!

Özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki ilk konserini verdi!

Cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez cumartesi günü konser veren Deniz Seki, kıyafet seçimleriyle pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı.

Üç yıl cezaevinde kaldıktan sonra yaklaşık bir buçuk ay önce özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, cumartesi günü ilk kez sevenleriyle buluştu. İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda üç saat süren bir konsere imza atan Seki, bu ilk konserine bir buçuk aydır hazırlanıyor. Ne var ki, hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşatan, müthiş bir sahne performansı ortaya koyan Seki’nin, maalesef kıyafetleriyle ilgili aynı yorumu yapamayacağız.

ÖZENSİZLİK HAKİMDİ

Konserde 2 kıyafet giyen Deniz Seki, sahneye önce, huzuru temsil eden mavi uçuş uçuş bir elbise ile çıktı. Straplez, baştan aşağı pul işlemeli elbisesi oldukça basit duruyordu. Yıllardır sahnelerden uzak kalmış biri olarak, daha şık bir kıyafet tercih edebilirdi. Zira üzerine giydiği yarım kollu tül tunik ise oldukça gereksizdi. “Acaba kilolarını saklamak için mi böyle bir tercih yaptı” diye düşünsek de, abartılacak bir kilosu yoktu… Sadece mavi elbisesi ile de göğsünü gere gere sahneye çıkabilirdi. Saçlarına ve makyajına ise hiç girmiyoruz. Çünkü özensiz açık bıraktığı saçları ve neredeyse yok denebilecek makyajı ile tam bir rüküşlük hakimdi Deniz Seki’de.

ARADA FARK GÖREMEDİK!

Deniz Seki, konserin ikinci bölümünde ise bu kez insanlar üzerinde pozitif bir etki yaratan sarı bir elbise ile çıktı hayranlarının karşısına. Lakin bir önceki kıyafetiyle tek farkı rengiydi diyebiliriz. Yine pul detayı öne çıkıyordu ve yine straplez elbisesinin üzerine uzun tül bir tunik giymişti. Saçlarını ise toplama gereği duymamış, hatta belki makyajını dahi tazelememişti… Kısacası Deniz Seki… İsterdik ki yıllar sonra seni özleyen hayranlarının karşısına daha şık daha özenli çıksaydın…