Rihanna aradığını Türkiye’de buldu!

Rihanna aradığını Türkiye’de buldu!

Fenomen isim Rihanna’nın bir sanatçı tarafından hazırlanacak heykel için aranan mermer Türkiye'den bulundu!

Barbadoslu fenomen şarkıcı Rihanna'nın bir sanatçı tarafından yapılacak yüzde yüz boyutlu heykeli için aranan mermer Milas’taki Kalınağıl'da bulundu. Mermer ticaretiyle uğraşan İtalyan girişimciye sipariş edilen mermer, Rihanna'nın ten rengine uyumlu olması kriteri nedeniyle dünyanın çeşitli yerlerinde uzun süre arandı.

YALNIZCA MİLAS’TA ÇIKARILIYOR

Arayış, yalnızca Milas'ın Kalınağıl Mahallesi'nde çıkarılan ve bordo rengiyle bilinen ‘Rosso Laguna Ege bordo’ çeşidine rastlanmasıyla son buldu. Henüz ismi açıklanmayan bir heykeltıraş tarafından Rihanna'ya sürpriz olarak hazırlanacak heykelin mermerini tedarik eden şirket yetkilileri, “Çok ender olarak rastlanan renklerdeki mermerlerin Milas'tan çıkarılıyor olması dünyamız ve ülkemiz için çok önemli bir şans. 

İtalyan bir girişimciye sipariş edilen mermerler, Milas'taki ocaklarımızdan tedarik edilerek, istenilen boyutlarda blok halinde gönderilmiştir. Mermerlerimizin dünyaca ünlü bir sanatçının heykelinde kullanılacak olması aynı zamanda bölgemiz için bir tanıtım aracıdır. Bu nedenle mutluyuz” dedi.