Şahin Kendirci'den Aleyna Tilki açıklaması

Şahin Kendirci'den Aleyna Tilki açıklaması

Şahin Kendirci, sosyal medyada çıkan 'Aleyna Tilki ile aşk yaşıyor' iddiaları hakkında konuştu.

Son dönemde 'Müslüm' filmindeki performansıyla adından söz ettiren Şahin Kendirci, sosyal medyada çıkan 'Aleyna Tilki ile aşk yaşıyor' iddialarıyla ilgili, "Aleyna’nın yaptığı işe saygım sonsuz ama böyle bir şey olması söz konusu değil" dedi.

Doğduğu ve yaşadığı Adana’da kariyeri ile son dönemde hakkında çıkan iddialar üzerine açıklama yapan Kendirci, zor bir hayatın içinden geldiği için sürekli çalışmaya devam edip daha güzel işler başarmak istediğini söyledi.

Henüz 12 yaşındayken bir yetenek programına katılan ve burada şöhreti yakalayan genç şarkıcı, katıldığı yarışmadan sonra Acun Ilıcalı’nın kendisine destek olmaya devam ettiğini, O Ses Türkiye çocuklar kategorisine katılarak burada birincilik elde ettiğini dile getirdi.

Birincilikten sonra ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı 'Bana Masal Anlatma' filminden teklif aldığını belirten Kendirci, "Muhteşem bir komedi filmi olduğu için güzel tecrübeler kazandırdı. Daha sonra 2-3 sene sessiz kaldım ve medyada görünmedim. O yıllar içinde yoğun bir şekilde sahne çalışmalarıma devam ettim. Geçen sene ise belki de hayatımın dönüm noktası olacak bir işin parçası olma fırsatı önüme geldi. Bir efsanenin hayatını canlandırma teklifi geldi. Gurur duyduğum bir iş ve hiçbir zaman unutamayacağım güzel bir anı oldu" diye konuştu.