Şahsiyet dizisi Puhu TV’de başlıyor!

Şahsiyet dizisi Puhu TV’de başlıyor!

Puhu TV'de bu akşam başlayan Şahsiyet dizisi izleyicilerde şimdiden merak uyandırdı. Başrollerinde Cansu Dere ve Haluk Bilginer'in yer aldığı Şahsiyet dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler...

Şahsiyet dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Puhu TV’de ilk üç bölümü yayına giren Şahsiyet dizisi sinema tadında olacak, konusu ise bir seri katil hakkında. Dizi alzheimer hastası bir adamın işlediği seri cinayetleri konu edinecek.

ŞAHSİYET OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini Hakan Günday’ın üstlendiği dizide önemli isimler var.

Başrollerini ise Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur’un üstlendiği yapımın merakla beklenen ilk bölümü, gelecek hafta izleyicilerle buluşacak.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU NE?

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk Bilginer) ilecinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın (Cansu Dere) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Peki, Agâh ve Nevra'nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik bir parçası mı