Seda Akgül'den Nihat Doğan'ın skandal sözlerine yanıt geldi!

Seda Akgül'den Nihat Doğan'ın skandal sözlerine yanıt geldi!

Sunucu Seda Akgül, türkücü Nihat Doğan için "Nihat benim kocam olsa boğarım." demişti. Bunun üzerine Nihat Doğan, "Ben de kaşarlarla evlenmem desem doğru mu olur?" diye karşılık verdi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu sözlere Seda Akgül de sosyal medya hesabından cevap verdi


Seda Akgül, Hakan Ural ile birlikte sunduğu programında Survivor'da yarışan Nihat Doğan için ''Nihat benim kocam olsa boğarım'' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Nihat Doğan dün katıldığı canlı yayında Seda Akgül'e yanıt vermek istedi ancak kurduğu cümleyle değim yerindeyse 'Saçmaladı'


'BEN DE ÇIKIP KAŞARLARLA EVLENMEM DESEM...'

Nihat Doğan, ''Kendisini tanımam hakkını helal etsin. Ben çıkıp 'ben de kaşarlarla evlenmem desem doğru mu olur?'' dedi.


PROGRAM SUNUCULARI MÜDAHALE ETTİ

Program sunucularının 'Bu olmadı' diyerek müdahale ettiği Nihat Doğan sosyal medyada da büyük tepki topladı.

SEDA AKGÜL'DEN CEVAP GELDİ 

Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhatabına bakın" ifadesini kullandı.

Konuyla ilgili hemcinslerinden ve duyarlı erkeklerden destek isteyen Seda Akgül, "Bugün eğer haber olmasaydı paylaşmayacaktım. Artık kadına sözlü, mesleki şiddete son deme zamanı! Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhatabına bakın... 20 yıllık TRT kökenli sunucuyum..Bu konuda özellikle duyarlı hemcinslerimden ve kıymetli erkeklerimizden destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İŞTE SEDA AKGÜL'ÜN O PAYLAŞIMI: