Seda Sayan: Kılıçdaroğlu sanat düşmanı, Erdoğan'ı çok seviyorum

Seda Sayan: Kılıçdaroğlu sanat düşmanı, Erdoğan'ı çok seviyorum

Hülya Koçyiğit, Ajda Pekkan, Ferdi Tayfur, gibi ünlülerin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini açıklamak için Seda Sayan da sıraya girdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki askeri birliğe yaptığı ziyarette yer alan AKP'nin ünlülerinden Seda Sayan, kendisini eleştirenleri hedef alan bir açıklama yaptı.

Sabah gazetesine konuşan Sayan, "Bu ziyaret sonrası çok bozulduğum iki isim oldu: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener. Meral Akşener'in 'İktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz' sözünü asla unutmayacağım. İkincisi de Kılıçdaroğlu'nun bize hakaret etmesi. Kılıçdaroğlu, sanatçı düşmanı. O bizi tanımıyorsa, biz onu hiç tanımıyoruz" dedi.

Sayan, "Cumhurbaşkanımız, tüm sanatçıların ne kadar değerli olduğunun farkında; kimseyi ayırt etmiyor. Bizlere, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunma imkanı verdiği için hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Genelkurmay Başkanımız'a çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve eşi Sayın Emine Erdoğan'ı çok seviyor ve saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.