Seren Serengil: Bana kadın olduğumu hatırlattın!

Seren Serengil: Bana kadın olduğumu hatırlattın!

Üç günlük hapis cezası bürokratik işlerin gecikmesinden ötürü bir türlü başlamayan Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı Yaşar İpek paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Seren Serengil, yaklaşık son on gündür şarkıcı Yaşar İpek’le aşk yaşadığı şeklinde haberlerle gündeme geliyordu. Geride bıraktığımız günlerde bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, bu aşk iddiası sorulduğunda Yaşar İpek ile aralarında aşk olmadığını belirterek “Şu an için bir şey yok ama Yaşar bana âşık olduysa bilemem” şeklinde bir açıklamaya imza atmıştı. Ancak Serengil’in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım kafaları karıştırdı… Şömine önünde Yaşar İpek’le otururken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Seren Serengil kalp emojisiyle bitirdiği paylaşımının altına şunları yazdı:

“Herkese teşekkür ettim seni unuttum… Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı… Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak, benimle üzülecek, bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var ne vermiş olduğum bir emek var. Kötü günümde nasıl iyi geldin başımda biri var hissini hissettirmek ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın… Kötü günde ne kadar iyi geldin hoşgeldin”