Seren Serengil: Bir tane ib*ne var!

Seren Serengil: Bir tane ib*ne var!

Son zamanlarda ünlüler arasında bitmek bilmeyen tartışmalar her geçen gün seviye kaybediyor. Bunun son örneği Seren Serengil’in Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında ağza alınmayacak ifadeler kullanması oldu. Serengil’in kimi hedef aldığı ise anlaşılamadı.

“BİR TANE İB*E VAR”

Magazin figürleri arasında bu aralar trend sabah programlarında kendileri gibi magazin profillerini en ağır ifadelerle eleştirip, sert polemikler yaratarak gündemde kalabilmek.

Kendilerine sunulan program yapma fırsatını kin kusma ve rakiplerini hedef alma fırsatına dönüştüren programcı ünlüler, davranışları, söylemleri ve hırçın tutumlarıyla milyonlara kötü örnek olmaya, toplumsal yozlaşmaya çanak tutmaya devam ediyor.

Kimi zaman ekranlardan, kimi zaman da bol takipçili hesaplarından sert tartışmalar içine giren, zaman zaman hakaret içerikli ifadeleriyle şaşkına çeviren bu ünlülerden biri de Seren Serengil.

Hafta içi her sabah Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın adlı programda kullandığı üslupla gündem olmayı bilen Seren Serengil, programının gücünü de arkasına alarak rakipleri ve bazı magazin dünyası figürlerine yönelik sert ifadeler kullanabiliyor.

CİNSİYETÇİ İFADE İLE SALDIRDI

Serengil, son olarak sosyal medya hesabından cinsiyetçi bir ifade kullanarak kimliği belirsiz bazı kişileri hedef aldı. Şarkıcılık kariyerinde elde edemediği ünü programı sayesinde elde eden Serengil, paylaşımında “Bir tane magazin sitesi, iki tane magazin sitesi… Bir tane ib*e var. Gay değil. İb*e.. O da itiraf etti” sözlerini kullandı. Seren Serengil daha önce de magazin dünyasında yer alan birçok isimle polemiğe girmiş ve mahkemelik olmuştu. Serengil’in bu sözlerinden sonra programın prestiji adına yapım ekibinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

AHLAK DIŞI BULUNDU

Sosyal medyada yaklaşık bir milyon takipçisi olan Serengil’i her yaştan kullanıcı takip ediyor. Çok sayıda reşit olmayan takipçisi bulunuyor. Paylaşımının ardından birçok takipçisi Seren Serengil’i eleştiren yorumlar yazdı ve paylaşımı ahlak dışı bulduğunu ifade etti.