Sertab Erener de estetik kurbanı oldu! Gören şok...

Sertab Erener de estetik kurbanı oldu! Gören şok...

Ünlü sanatçı Sertab Erener'in son hali olay oldu. Estetikli haliyle gündeme gelen Erener'e takipçileri tarafından yorum yağdı.

Sertab Erener estetikli haliyle sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sanatçının son hali herkesi şok etti.

ekran-goruntusu-2024-04-28-110834.png

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Erener, yıllar önce yayınladığı “Mecbursun”u tekrar yorumladı ve şarkıya klip çekti.

ekran-goruntusu-2024-04-28-110843.png

SERTAB ERENER'İN ESTETİKLİ HALİ ŞOK ETTİ

Ancak klibi izleyenler, Sertab Erener’i tanımakta zorlandı. Daha genç görünmek için estetik müdahaleler yaptıran 59 yaşındaki sanatçı, değişimiyle herkesi hayrete düşürdü.

ekran-goruntusu-2024-04-28-110910.png

"DOKTORUNA DAVA AÇMALI" YORUMU YAPILDI

Klip görüntülerinin altına “Estetikten şarkıyı bile farklı söylemiş”, “Doktoruna dava açmalı”, “Ufak dokunuşlar güzel olabiliyor ama estetiği abartmamak lazım”, “Herkes Seda Sayan gibi, Allah’tan seslerden ayırıyoruz” şeklinde yorumlar yazıldı. 

ekran-goruntusu-2024-04-28-110920.png

SERTAB ERENER KİMDİR?

Sertab Erener, Nizamettin ve Yücel Erener çiftinin iki çocuğunun küçüğü olarak 4 Aralık 1964'te İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğunu Pierre Loti'de geçirdi. Annesinin ailesi Yugoslavya ve Selanik göçmenidir. Anneannesi savaş dönemi Yugoslavya'dan kaçıp Ayvalık, Balıkesir'e yerleşmişti. Annesi Yücel, 1957'de Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi almış ancak evlenince resimle uğraşmaya ara vermişti. Baba tarafı Doğu Anadolu'dandı. Dedesi Muşluydu, babaannesinin Arap kökenleri vardı ve Siirtliydi. Babası Nizamettin, Diyarbakır'da doğmuştu. Şerif İçli'den ses eğitimi alarak kendini geliştirmiş ve bir ay İstanbul Radyosu'nda solistlik yapmıştı. Müzik alanında da yetenekleri olmasına rağmen avukat olmayı tercih etmişti. Abisinin adı Serdar'dı ve Sertab'ı çocukken büyük ölçüde etkilemişti. Sertab, babasının söylediği Türk sanat müziği şarkılarını dinleyerek büyüdü. Babası, "Ey Şûh-i Sertab" şarkısını sevdiği için kızına "baş ışık" anlamına gelen Sertab adını verdi. İlkokuldan sonra İtalyan Lisesi'ni kazandı ancak buraya gitmek yerine Işık Lisesi'ne gitmeyi tercih etti. Bu yıllarda sarılık geçirdi ve 11 yaşındayken ülseratif kolit hastalığına yakalandı. Kolit yüzünden lise yılları hastanelerde geçirdi.Lise ikinci sınıftayken, sürekli müzikle uğraşmayı istediği için "operacı olmak amacıyla" İstanbul Belediyesi Konservatuvarı'na başladı. Burada şan bölümüne bir süre devam ettikten sonra İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda dersler aldı.