'Sevgilim, beş yıl içinde ölebilirim'

'Sevgilim, beş yıl içinde ölebilirim'

‘Evimiz Hollywood’da’ dizisinin yıldızı 44 yaşındaki Shannen Doherty, geçtiğimiz günlerde People dergisine meme kanserinin vücuduna yayıldığını açıklamış ve kemoterapi sürecinde saçlarını nasıl kazıttığını sosyal medya hesaplarında hayranlarıyla paylaşmıştı.

ABD'li ünlü oyuncu Shannen Doherty, ‘Entertainment Tonight’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doherty, 2011’de hayatını birleştirdiği fotoğrafçı eşi Kurt Iswairenko’nun bu konuda kendisine büyük bir güç verdiğini ifade etti.




‘Evliliğim her zaman çok güçlüydü, ama kanser evliliğimi daha da güçlendirdi. Eğer eşim olmasaydı böyle bir şeyi atlatma cesareti asla kazanamazdım. Eşime şunu söyledim: Benimle olduğun her dakikanın keyfini çıkar çünkü önümüzdeki 5 yıl içinde ben ölmüş olacağım. Ve o gözyaşlarına boğuldu. Neyse ki bu kısmı çabuk atlattık’.

SAÇLARINI KAZITTIĞI FOTOĞRAFLARI PAYLAŞMIŞTI






2015 mart ayında kansere yakalandığını öğrenen Doherty, annesi ve eşinin ona ‘Kendini salmak yok. Bu günleri aile olarak atlatacağız. Sen güçlü bir kadınsın ve hayatta daha yapacağın çok şey var’ diyerek büyük bir destek verdiğini söyledi.

Doherty, Entertainment Tonight'a çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Kanserin vücuduna yayıldığını ve bu nedenle kemoterapiye başladığını belirten aktris, sosyal medyada saçlarını kazıttığı fotoğrafları gören ‘Evimiz Hollywood’daki rol arkadaşı Jason Priestley’in de kendisini aradığını ve ne kadar cesur olduğunu söylediğini de sözlerine ekledi.

Jason Priestley ve Shannen Doherty, 'Evimiz Hollywood'da' dizisinde Brandon ve Brenda adında iki kardeşi canlandırıyordu.