Şeyma Subaşı bu sefer kızdırdı!

Şeyma Subaşı bu sefer kızdırdı!

Golden State Warriors'ın NBA şampiyonu olduğu Los Angeles'taki maçı en önden izleyen Şeyma Subaşı'nın, 'sahayı göremiyorum' paylaşımı takipçilerini kızdırdı.

Acun Ilıcalı ve evlilik hazırlığında olduğu Şeyma Subaşı, Golden State Warriors'ın NBA şampiyonu olduğu Los Angeles'taki maçı en önden izledi. Maçtan canlı yayın yapan Şeyma Subaşı'nın 'sahayı göremiyorum' paylaşımı takipçilerini kızdırdı.

NBA final serisi 5. maçında Cleveland Cavaliers'ı 129-120 yenen Golden State Warriors, 2016/17 sezonu şampiyonu oldu. Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı tarihi geceye tanıklık etti.


Acun Ilıcalı'nın basketbol tutkusu, Şeyma Subaşı'na da bulaştı. Yıllardır NBA finallerini yerinde takip eden Ilıcalı, Cleveland Cavaliers'ın sahasında Golden State Warriors'u 137-116'lık skorla yendiği müsabakadan sonra final serisinin 5. maçını da kaçırmadı.

Warriors'ın sahası ORACLE Arena'da oynanan mücadeledeyi VIP'den izleyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, sosyal medyadan da maçın görüntülerini paylaştı. Oyuncuların hemen arkasından maçı takip eden Şeyma Subaşı'nın 'sahayı göremiyorum. Şaka şaka' paylaşımı takipçilerinin tepkisini çekti.

Fanatik çiftin Cleveland Cavaliers'ın sahasında Golden State Warriors'u 137-116'lık skorla yendiği müsabakayı izlemek için kişi başı 15 bin dolar verdiği iddia edilmişti.