Şeyma Subaşı ödül törenine damgasını vurdu

Şeyma Subaşı ödül törenine damgasını vurdu

Dün gece New York'ta gerçekleşen 60. Grammy Müzik Ödülleri'ne kırmızı halıda oluşan politik duruş damgasını vurdu. Geceye katılan ünlü isimler yine siyah giyerek ve yakalarına beyaz gül takarak geldi.

60. Grammy Ödül Töreni dün gece New Yok’ta Madison Square Garrden’da düzenlendi. Müzik dünyasının en önemli ödül törenlerinden biri olan Grammy’de, Bruno Mars’ın neredeyse tüm ödüllerin sahibi oldu. 2 kategoride aday gösterilen Lady Gaga eli boş dönerken Rihanna ise sahne şovuyla büyüledi. Dün düzenlenen Grammy Ödülleri’ne Hollywood'daki politik duruş da yansıdı. Hatırlarsanız Golden Globes’ta Hollywood’un ünlü isimleri, ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ı protesto etmek için siyah giyerek törene katılmıştı. Ünlülerin bu davranışı dün geceye de etki etti. Rihanna, Lana Del Rey, Lady Gaga gibi isimler geceye yakalarına beyaz gül takarak geldi. Kırmızı halıda yine siyah tasarımlar hakimdi. İşte, ‘Times Up’ hareketinin etkilerini gördüğümüz kırmızı halıdan görüntüler…

TÖRENE ŞEYMA SUBAŞI DAMGASINI VURDU

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da dünkü törene katılan isimlerden biriydi. Eşi Acun Ilıcalı ile CBS’nin özel davetlisi olarak geceye katılan çift, töreni beşinci sıradan izlemiş. Subaşı, törene 21 bin 330 TL değerindeki Emilio Pucci elbisesi ve 1600 TL’lik Elisabetta Franchi imzalı ayakkabısı ile katıldı.