Simge Sağın'dan Beşiktaşlıları çıldırtacak sözler

Şarkıcı Simge Sağın, Beşiktaş taraftarını öfkelendirecek ifadelere imza attı. Icardi'yi öven Sağın, siyah beyazlıları bıraktığını açıkladı.

'Aşkın Olayım' şarkısıyla meşhur olan Simge Sağın, Beşiktaş taraftarını kızdıran sözler sarf etti. Ünlü isim itirafıyla sosyal medyayı salladı.

ekran-goruntusu-2024-05-06-160843.jpg

Eser Yenenler’in Youtube yayınına konuk olan şarkıcı Simge Sağın, Beşiktaşlıların tepkisini toplayacak açıklamalarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-05-06-160850.jpg

Geçtiğimiz yıl, popüler olan 'Aşkın Olayım' şarkısını Galatasaray için seslendiren ve Galatasaraylı Icardi ile takımın şampiyonluk töreninde şarkıyı seslendiren ünlü şarkıcı, Beşiktaş ile ilgili sözleriyle büyük tepkisini topladı.

simge-sagin-icardi.webp

Komedyen Eser Yenenler’in dijital yayın platformu üzerindeki programına katılan Sağın’ın o sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

ga1iverwyaajw-0.jpg

"BEN ÇOK FANATİK BEŞİKTAŞLIYDIM, ARTIK DEĞİLİM"

Yenenler, Sağın’a Beşiktaş ile ilgili soru yöneltince ünlü şarkıcı Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken sözler etti. Sağın, “Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı” ifadelerini kullandı. Bir yerde sanatçı olduğu için ve birçok dinleyicinin karşısına çıktığı için bir duruş sergilemesi gerektiğinin altını çizdi.

screenshot-4-w1qw.webp

Sözlerinin devamında Galatasaray’ın gecesinden bahseden Sağın, hayatının en ilginç gecelerinden biri olduğunu söyledi ve fanatik Beşiktaşlılığının oradan sonra kalmadığını ifade etti. O an sanatçılığının ağır bastığını söyleyen Sağın, “Ben olması gereken, doğruyu uyguladım ve oraya gittim. İyi ki gitmişim diyorum” dedi.