Survivor'da Türkiye-Romanya rövanş maçı

Survivor'da Türkiye-Romanya rövanş maçı

Survivor 2018 son bölümde geçen hafta Romanya'ya yenilen Türkiye rövanşa çıktı. All Star son zamanlarda Gönüllüler takımını sürekli mağlup ediyordu. Gönüllüler kararlı bir şekilde yarıştı ancak nefis yemek ödülünü ve Romanya ile karşılaşma şansını yitirdi. All Star Nihat Doğan performanstan çok polemiklerle öne çıkmaya devam ediyor. Gönüllüler ise sürekli kaybetmekten yorgun düşmüş halde. Peki Survivor son bölümde Türkiye-Romanya karşılaşmasını hangi takım kazandı? Ödül neydi? İşte Survivor son bölüm ö

Survivor 2018 kıran kırana mücadelelere şahitlik ediyor. Türkiye-Romanya bu hafta yeniden karşı karşıya geldi. Bu hafta hangi takım kazandı? All Star, Gönüllüler’i alt edip Romanya ile karşılaştı. Ödülü kazanan All Star Nihat Doğan türkü söyledi ortalık karıştı. Gönüllüler bir bir azalmanın endişesi ve açlıkla boğuşuyor. İşte Survivor son bölümde yaşananlar…

GÖNÜLLÜLER: BURAYA SAVAŞMAYA GELDİK

Hakan: Dün güzel bir toplantı yaptık şimdi Ünlüleri çarpmaya ve bölmeye gidiyoruz. Tek isteğim olabildiğince insan finale gitsin. Şuan Survivor başlamadı. Zayıf olan yarışmacılar var. Onlar gidince takım kurmuş olacağız. Bu bir ay içinde savaşmayan kim varsa o gidecek. Aç kalmaya razıyım ama aramızdan birinin gitmesi çok üzücü oluyor. Ya bunu yollayalım diyorlar ama sıra sana geliyor. İlk bir buçuk ay çok önemli. All Star bizden iyi gibi görünüyor artık bizim olduğumuzu göstermemiz lazım. Biz buraya savaşmaya geldik.

Ümit: Umarım toparlanırlar yoksa biz net bir galibiyet alırız kendi aralarında savaşıyorlar bize karşı savaşmalılar. Rakip görmek istiyoruz.

Adem (Birsen’in açıklamalarına yönelik): Talihsiz bir açıklama olarak görüyorum beni üzdü. Ben rakiplerimin sakatlanıp zayıf bir şekilde karşımda olmasındansa sağlam bir şekilde olmalarını tercih ederim.

Ünlüler ödülleri olan teknoloji evinde müzik dinlediler.

Murat: Kendi müziğimi özlemişim.

Hilmi Cem: O kadar sıkılmışızki ada hayatından şarkılar bizi bambaşka bir yere götürdü.

ANIL’IN DUYGUSAL ANLARI

Anıl zıpkın ile balık avlıyor. Zıpkın ile balık yakalamayı babasından öğrendiği söyleyen başarılı yarışmacı duygusal anlar yaşıyor: Babamı 3 ay görmemiştim gelmeden 10 dakika gördüm sonra vedalaştım.

Turabi: Gönüllüler’in alevi söndü küle döndüler. Küllerinden yeniden doğacaklarmış ilahi Gönüllüler takımı siz beni güldürdünüz Allah da beni güldürsün hep ben güleyim.

Ümit: Gönüllüler’in Romen takım ile çıkması beni çok üzer. Bizim rövanşımız var.

Turabi: Sanki Gönüllüler’i zaten kazanmışız da Romen takımına karşı oynayacakmışız gibi hissediyorum.

ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Acun Ilıcalı: Bugün iki takım da güzel bir ödül için yarışacak. Bu ödülü kazanan Romen takımı ile karşılaşacak. İki takımın da ne kadar istediğini biliyorum. Kazanan takım ne yiyecek? Ödül terbiyeli tavuk. Kişi başı beşer tane yiyecek. Parkuru geçip çivilere topları saplamanız gerekiyor.

Turabi ile Cumali karşılaşmasında Turabi belinden sakatlandı, doktor müdahale etti. Turabi’nin canının çok yandığı gözlendi. Doktor biraz istirahat edersen geçer dedi.

Gönüllüler eski enerjisini yeniden yakaladı yarışmada iki takım da kıran kırana yarıştı. Bir All Star bir Gönüllüler öne geçti. Kazanan takım yine All Star oldu.

All Star: 10  Gönüllüler: 8

NİHAT DOĞAN’IN TÜRKÜSÜ KAVGA ÇIKARDI

Oyunu kazanan All Star takımından Nihat, tavuklu bir şarkı söyleyince Hakan “Devam et Nihat Doğan” diye tepki gösterdi. Nihat, sinirlendi “Noldu tavukları pişirmişem diye şarkı söylüyoruz.” dedi. Anıl da All Star Ümit Karan’ın önceki gün “Biz mütevazı seviniyoruz açıklamasını hatırlattı.” İki takım gerildi.

Nagihan: Romenlere oyun vermek içimizde kalmıştı günlerdir uyuyamıyorduk.

Hakan: Tebrik ediyorum inşaallah kazanırlar.

Cumali: Romenleri yenmek için birbirimize kenetlendik. Her verdiğimiz sayıda saçımı başımı yoldum.

Funda: Nevin diyorki Sema’yı seçeceğim. Sonra Nevin ben seçeceğim diyor Sahra’yı seçeceğim. Kendine güvenemiyor galiba. Karşı takım zayıf halka diye onu seçiyor. Orada ne konuşuluyorsa onu uygulaması lazım.

Anıl: O tavuk bizi doyururdu. Krizi fırsata çevirmemiz lazım onların rehavete kapılması lazım. Orada algı operasyonu diyen insan tavukları pişirmişem diye nispet yapıyor. Bunları aklıma yazıyorum. Kaçan Romenlerle oynama fırsatına yanıyorum. O kadar doluyum ki

Ramazan: Artık uyuyamıyorum. Oyun almamız lazım artık.

TÜRKİYE Mİ ROMANYA MI GALİP GELDİ?

Acun Ilıcalı: Geçen maçı 6-1’den kaybettik. Bizim takım bugün çok motive. Oyun başlamadan iki takıma da sürprizimiz var. Doğal meyve tatlısını iki takıma da hediye ediyoruz. Oyun için iki takım da enerjisini aldı. Kazanan takım güzel bir akşam yemeği yiyecek. Her zamanki Survivor parkurlarından labutların hiçbirinin platformda kalmaması lazım 10 olan kazanıyor. 4 kız 4 erkek. Romanya ile yarışlarımız devam edecek.

Türkiye: 9 Romanya: 4 iken Turabi ile Stefan karşılaştı. Stefan kazandı ve Turabi’nin yanına gelip topu ile Turabi’nin hedefini devirmeye çalıştı. Bu sırada Turabi sinirlendi ve rakibine kum fırlattı. İki takım gerildi Turabi oyun alanından uzaklaştırıldı.

Türkiye: 10 Romanya:6 Oyunun galibi Türkiye oldu.