Survivor Nagihan ve Adem'in eski fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

Survivor Nagihan ve Adem'in eski fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

TV 8 ekranlarında Survivor tüm hızıyla devam ederken Gönüllüler takımından Nagihan Karadere ve Ünlüler takımından Adem Kılıççı'nın bir fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Nagihan Karadere, Survivor tarihinin en olaylı kadın yarışmacılarından. Hem katıldığı ilk sezon söyledikleriyle hem de bu yıl yaptıkları ile adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Adem Kılıççı ise Survivor'ın en başarılı yarışmacılarından biri. Özellikle bu yıl performansı göz dolduruyor. Peki bu ikilinin alakası ne dersiniz? Nagihan Karadere ve Adem Kılıççı'nın sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Nagihan Karadere ve Adem Kılıççı'nın milli takım günlerine ait olan bu fotoğrafı herkesi şaşırttı. Şaşırtan yanı ise ikilinin birlikte fotoğrafının olması değil, Nagihan Karadere'nin müthiş değişimi oldu.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyunundan Gönüllüler takımı galip gelerek uzun bir aradan sonra büyük bir başarı elde etmişti. Bu sonuçla birlikte Ünlüler konseyde Sahra Işık ve Adem Kılıççı'nın ismini eleme potasına çıkardılar. Pazar günü de oyunu kaybeden Ünlüler bu sefer de Mustafa Kemal'i yazdılar. Böylece Sahra Işık, Adem Kılıççı ve Mustafa Kemal eleme adayları oldu.