Survivor yeni bölüm fragmanında All Star’da gerginlik! Ümit ve Damla…

Survivor yeni bölüm fragmanında All Star’da gerginlik! Ümit ve Damla…

Survivor eleme adaylarının belli olacağı yeni bölümde gerginlik arttı. Survivor 2018 yeni bölüm fragmanında All Star Takımı'nda Damla ile Ümit Karan arasında tartışma yaşandı. Yeni fragmanda Anıl ise Ramazan'dan şikayet etti. İşte Survivor yeni bölümden ipuçları...

Survivor 2018 heyecan dolu oyunları ile devam ediyor. İzleyiciler bu akşam yayınlanacak yeni bölümde kimin eleneceğini, ödül oyununda neler yaşanacağını merak ediyor. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında en dikkat çekici olay ise Damla ve Ümit Karan arasında yaşananlar oldu…

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor yeni bölüm bu akşam yani 26 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek. Yeni bölümde Anıl, Yağmur veya Ramazan’dan biri adaya veda edecek.

Survivor yeni bölüm fragmanında ödül heyecanı yarışmacıların yüzüne yansıdı. Hepsini çok sevindiren ödül ise fragmanda açıklanmadı.

En dikaat çekici olay ise Ümit Karan ve Damla arasında yaşananlar oldu. Ümit Karan ve Damla tartışmasının arka yüzü fragmanda ortaya çıkmadı. Yeni bölüm fragmanında Ümit Karan’ın bir performansa kızdığı görülüyor.

Anıl ise Ramazan hakkında konuştu. Çok yakın arkadaş olduklarını dile getiren Anıl, Ramazan’ın onu yazmaktan çekinmediğini dile getirdi.