Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elendi? Günlerdir merak edilen sorunun cevabı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar akşama damga vurdu. Bir yarışmacı sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye oldu.

Survivor’da kim elendi? sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyine gitmiş ve elemek üzere 4 isim belirlemişti. Ada oylamasından Birsen ve Gizem çıkmış, bireysel dokunulmazlık kazanan Melih Cumaliyi söylemişti. Performansı bu hafta iyi olan Yağmur, Ramazan’ın ismini seçmişti. Peki bu hafta SMS oyları sonucu elenen isim kim oldu? İşte Survivor hakkında bütün ayrıntılar…

ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU?

Yağmur: Ramazan bir anda değişti. Benim anlamadığım ben kimseye darılmadım ama şu cümleyi hatırlıyor musunuz arkadaşlar kimse alınmasın herkes birbirini yazacak demişti. Şimdi konuşmuyor benimle çok da önemli. Ya en başta bu cümleyi demeyecekti ya da böyle davranmayacaktı.

Acun: Dört adaydan biri veda edecek. Ada oylamasından Birsen ve Gizem. Bireysel dokunulmazlık kazanan Melih Cumaliyi söyledi. Performansı iyi olan Yağmur Ramazan’ın ismini seçti.

BİR KİŞİ DİSKALİFİYE OLDU

Ecem yarışamıyordu. Bunun sebebi doktorumuz son ana kadar devam edebilir diye bekledi ancak Ecem’in sağlığından dolayı devam edemeyeceğini söyledi. Ecem için Survivor macerası sona erdi. Yakında yedek bir oyuncu gelecek.

Ramazan: Çok heyecanlıyım. Kalmayı çok istiyorum. Kalırsam takım için mücadeleye devam edeceğim. Gidersem çok erken olacak. Kiminin duası ile kiminin desteği ile kalırsam çok sevinirim.

Birsen: Çok heyecanlıyım. Eğer gitmezsem çok güzel bir Birsen olacak. Birsen diyorum kendini daha çok ver oyuna. Kalmasam da takıma başarılar diliyorum.

Gizem: Buraya gelmeden çok heyecanı yoktu şuraya oturunca arttı. Umarım hayırlısı ne ise o olur.

Cumali: Acun abi hakkımızda hayırlısı. İnşaallah gitmem kalırım.

Acun: Performans ödülünü açıklayacağım. Bu hafta en iyi performansı sergileyen 2 erkek 2 kadın yarışmacı marsmelovlu kek ödülünü alacak. Erkeklerde en yüksek performansa ulaşan iki isim: Ümit Karan ve Adem. Kadınlarda ise: Yağmur ve Damla.

Bu hafta Romen takım ile rövanşa çıkacaksınız.

Survivor’da bu hafta SMS oyları ile elenen isim: Gizem

Gizem: Hayırlısı böyleymiş halkın takdiri. Herkese başarılar diliyorum.

Acun: Çok kısa sürede ayrılıyorsun. Konuşmaların ve davranışlarınve de performansın ile başarılıydın. Arkadaşlarınla vedalaşabilirsin.