Survivor’da bu hafta kim gitti? İşte adaya veda eden isim…

Survivor’da bu hafta kim gitti? İşte adaya veda eden isim…

Survivor'da bu hafta adadan kim gitti? Günlerdir merak edilen sorunun cevabı nihayet yanıt buldu. Önceki haftalarda elemeler Salı günü yapılıyordu ancak Acun Ilıcalı eleme gününü değiştirdi. Gönüllüler yarışma başladığından beri sürekli eleniyor. Peki bu hafta elemeye kimler aday oldu, adaya kim veda etti? İşte Survivor 2018 son bölümde elenen isim...

Survivor 2018’de ada konseyinde Gönüllüler takımından 3 kişi elenmek üzere belirlenmişti. Performansı düşük bulunan İpek takım arkadaşları tarafından belirlendi. Diğer iki aday ise Cumali’nin seçtiği Melihti. Bir diğer isim ise Emre… SMS oyları sonucunda adaya bir kişi veda etti. Acun Ilıcalı bu hafta da yeni haberler verdi. Peki bu hafta Survivor’da kim elendi? İşte cevabı…

Acun Ilıcalı: Gönüllüler’de 3 kişi çıkmıştı. Aday oylamasından İpek, ikinci aday Melih ve son olarak da Emre çıktı. Bir kişi elenecek. Bu sene başka bir değişiklik bazı oyunları ileride bir kez daha oynayacaksınız. All Star ile Survivor’ı tam anlamıyla yaşadık.

Merve: Milli müsabaka olduğu zaman farklı bir boyut alıyor. Takım arkadaşlarımla kenetlendik. Sahada 11 yürek olarak çıktılar. Bize çok güzel yaşattılar. Çok güzel performans çıkardılar. Bu yarışmalar Survivor içinde farklı bir boyuta götürüyor. İki arkadaşımı da yürekten kutluyorum.

Ümit: Çok teşekkür ederim. Bu duyguları bize yaşatıyorsunuz. Birçok Avrupa maçına çıktım bugün de aynı şeyi hissettim. Toparladım. Yanımda 10 muhteşem arkadaşım vardı onların desteğini hissettim.

Damla: Çok yorgunum. Son anı düşünmek istemiyorum. İlk üç oyunda çok iyiydim. Dördüncü oyunda acaba dedim artık rüzgar benden yana esmiyor mu? Kısmet tabi çünkü Türkiye adına yarışınca iki katı hırslanıyorsun. Bir an bitiyorum dedim. Bir dahaki oyunda toparlarım diye düşünüyorum.

Hakan: Ben şunu söylemek istiyorum. Doğru eksilme ile bu takım kendini bulur. Daha iyi bir takım olacağız tecrübe çok önemli bu takım yavaş yavaş kimliğini bulacak.

Acun: Haftanın performanslarına gelelim. Önce ödülü söyleyelim, bu hafta ballı miks ödülünüz arkadaşlar. Şeker yok bal var. En yüksek performanslı erkekler: Turabi, Ümit. Kadınlarda: Sema, Nagihan. Sıra geldi eleme anına…

Melih, İpek, Emre aday…

SMS oylaması ile elenen isim: Emre

Emre: Geldiğim süre boyunca çok güzel anlar geçirdim. Gitmem gerekiyorsa sebebi vardır. Seyircinin takdiri. Her şey için teşekkür ederim.