Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte üç eleme adayı...

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte üç eleme adayı...

Survivor dokunulmazlık oyunu kıyasıya mücadele ile tamamlandı. Nagihan'ın gelmesi ile Gönüllüler takımı toparlandı. Peki Survivor All Star'da bu akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte eleme adayları ve Survivor 2018 4. dokunulmazlık oyunu detayları...

Survivor 2018’den elenecek üçüncü aday kim olacak sorusunun cevabı belli oldu. Pazar akşamlarına heyecan katan Survivor'da merak edilen sorular cevabını buldu. Survivor dokunulmazlık oyunu sonlandı. Survivor’da eleme adaylarından biri adaya veda edecek. İlginç olaylara sahne olan son bölümden tüm detaylar haberimizde.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dokunulmazlık oyunu sonucu seçilen eleme adaylarından adaya veda edecek isim kim olacak merak ediliyor.

Turabi: Survivor’ın üç evresi; hayret, gayret ve sabret. Gönüllüler takımı iki evreyi çoktan geçtiler. Bu hafta da kazanamazlarsa sabretmeye devam edecekler.

Adem: Dokunulmazlık oyunu en önemli oyun. Çünkü konsey yaşadıkça takım birbirine giriyor.

Acun: Bir arkadaşımız fileyi tutacak. Rakibin iki yarışmacısı kum torbalarını getirip atarak ağırlık arttırmaya ve sizin fileyı bırakmanızı sağlayacak. File yere değdiği anda kaybediyorsunuz. üç erkek üç kadın oynayacaksınız. 10 olan kazanacak.

Dokunulmazlık oyununda Nagihan transferi kendini gösteriyor. Nagihan’ın sayısı ile durum 5-5 oldu.  Gönüllüler takımında Nagihan farkı hissedildi ve dokunulmazlık oyununu kazandılar.

Dokunulmazlık oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu. All Star 6-10 Gönüllüler

Acun: Dominik’te Survivor’a yakışan bir dokunulmazlık mücadelesi oldu.

Nagihan: Sakatlığımdan sonra toparlanmaya başladım. Hazırlanıp geldim fakat karşı takımda iyi oyuncular olduğu için geri planda kaldım. Psikolojik olarak etkilendim. Ben görev insanıyım. Hangi takımda olduğumun önemi yok. Faydam dokunduysa ne mutlu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

Haftanın en iyi performansına sahip olan Sema, dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu. Sema eleme adaylarından birini seçecek. Alp Kırşan Sema Aydemir’e kolyesini teslim etti.Alp Kırşan: Bu takımdan da bir kişi maalesef gidecek. Bu hafta bireysel dokunulmazlık oyunda bir düzenekte bulunan dengede tutacaksınız. Toplamda üç topu en uzun süre dengede tutan kazanacak. Turabi, bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı oldu.Turabi: Hiçbirimiz gitmeyi haketmiyoruz. Tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

İlk kaybeden Sahra oldu. Ardından Damla da topları düşürdü ve kolyeye veda etti. Topları en uzun süre dengede tutan Turabi oldu. Kolyenin sahibi olan Turabi bu hafta eleme adaylarından birini seçecek.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDUH

ilmi Cem: Bireysel dokunulmazlık oyununu almak istiyordum, bir o kadar da istemiyordum. Dokunulmaz olmak iyi ama birini söylemek çok zor.Sema: Kimi söyleyeyim ben. Yapamam arkadaşlar. Bu takımdan kim söylenir.Oylama sonucunda ilk eleme adayı belli oldu. Oylamada Nihat (5), Sahra (3), Murat(1), Damla(1) yazıldı ve ilk aday Nihat oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi ikinci adayı Damla olarak belirledi. En iyi performansa sahip Sema ise Murat dedi ve üçüncü aday da belirlendi.

Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim yeni bölümde belli olacak.