Tuğba Özay: AB Hristiyan lobisidir

Tuğba Özay: AB Hristiyan lobisidir

Eski manken, şarkıcı Tuğba Özay, Beeves Burger& Steakhouse hamburger zincirinin 15'inci şubesinin açılışına katıldı.

Beeves Burger&Steakhouse zincir restorantı yeni şubesini Kağıthane Primier Kampüs ofiste açtı.

Açılışı cumartesi gerçekleşen Beeves’in açılış kurdelesini Tuğba Özay, Kağıthane belediye başkanı Fazıl Kılıç ve şirket işletmecileri Ersin Sever ve Ergül Coşar ile birlikte kestiler. Açılışa eski manken, şarkıcı Tuğba Özay ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi kesen Özay, AKP’nin kadın kolları ve gençlik kollarının girişken olmalarını takdir ettiğini belirterek, ”Bütün partilerin kadın ve gençlik kollarının aktif olması gerekir. Bu vatan bir tanedir. Hepimiz bu topraklar üzerinde yaşıyoruz. Ben her zaman barıştan ve kardeşlikten yanayım” dedi.

"AB Hristiyan lobisidir"

Türkiye’nin birlik olması gerektiğini belirten Tuğba Özay, ”Yıllardır Avrupa Birliği’nden bahsediliyor. Bence bizim kendi içimizde birliğe ihtiyacımız var. Çünkü Avrupa Birliği Hristiyan lobisidir. Bizim kendi içimizde birliğe ihtiyacımız vardı. Ama maalesef bu söylemler, siyasiler tarafından daha yeni yeni gündeme taşınmaya başlandı” ifadelerini kullandı.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları kırmayan Özay, ardından restoranın mutfak kısmına geçerek et pişirdi. Mutfakta da açıklamalarda bulunan Özay, "Yemek yapmak için çok fazla vakit bulamıyorum. Ama mutfağa girdiğim zaman güzel yemekler yaparım. Ev yaşamını çok severim. Mutfakta iyiyimdir. Titizliğe çok önem veririm. Yemek yaparken bir yandan da temizlik yaparım” dedi.

Eti sevdiğini söyleyen Özay, ”Proteine ağırlık veriyorum. Eti seviyorum ama sakatat sevmiyorum. Adanalılar kızmasın ama mumbar, şırdan sevmiyorum. hayatım boyunca kokoreç ve işkembe yemedim. Ama pirzola, köfte ve bifteği çok severim” dedi.