Turabi’den çok ilginç tepki…

Turabi’den çok ilginç tepki…

Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunun kazanmak için büyük bir hırsla yarıştılar. Survivor 2018'in son bölümünde ada ve ödül oyunlarını kazanan takım belli oldu. Geceye Turabi'nin sert sözleri damga vurdu. Survivor Turabi çok sinirli olduğunu söyleyerek sert sözler söyledi. Hakan ve Anıl'ı sileceğini söyleyen Turabi 'Hakan'ı ve namını sileceğim. Eşantiyon olarak da Anıl'ı sileceğim' dedi. İşte Survivor'da ödül oyunu sonuçları...

Survivor’da ödül oyunu sonuçları belli oldu. Survivor’ın Cuma ekrana gelen bölümünde, oyun öncesinde Turabi çok sinirli olduğunu söyleyerek sert sözler söyledi. Survivor 2018’in son bölümünde sahalara dönen Turabi ile Hakan ve Anıl arasındaki gerilim artarak devam etti.

TURABİ SİNİRLİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz hafta Hakan ve Anıl’a küfretmesinden dolayı ceza alan Turabi oyun sahasına döndü. Kendisinin ceza alması ve ödüllerden uzak kalmasının sebebi gördüğü Hakan ve Anıl’a çok sert sözler sarfeden Turabi, “Adada zaman geçmek bilmedi. Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Ödülleri ben yiyemedim. Açlık ve oyunlarda oynamama siniri var üzerimde.” dedi.

“HAKAN’I SİLECEĞİM EŞANTİYON OLARAK ANIL’I SİLECEĞİM”

Turabi açıklamalarının şiddetini artırdı ve “Gönüllüler’den bazı kişileri parkurlara gömmeye hakkını vermeye geldim. Ben yokken Hakan haftanın birincisi olmuş. Onun birincilik namını silmeye geldim buraya. Yanında eşantiyon olarak da Anıl’ı sileceğim. Hepsini sileceğim’ dedi.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler takımları bu kez tas kebabı ve patates püresi için yarıştılar. Kazanan takım Ünlüler oldu. Ödül oyununu kazanarak mor odaya gitme hakkı kazanan Ünlüler takımı, nefis ödülün tadını çıkardı.