Ünlü isim ayakta durmakta zorluk çekti!

Ünlü isim ayakta durmakta zorluk çekti!

Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı'nde bir partiye katıldı.

Parti sonrası soluğu Cihangir'de alan İrem Derici, Rıza Kocaoğlu ve arkadaş grubuyla bir mekanda geç saatlere kadar oturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılan şarkıcı, alkolünde verdiği etkiyle yürümekte güçlük çekti. Bu sırada Derici, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfürle karşılık verdi.

İrem Derici, geçen akşam Cihangir’de objektiflere yansıdı. Ayakta durmakta güçlük çeken şarkıcının koluna Ferhan Şensoy ve bir kadın arkadaşı girdi. Arkadaşları Derici’yi ayakta tutmakta oldukça zorlandı. Kaldırımdan yürüdüğü sırada dengesini kaybeden şarkıcı, düşme tehlikesi atlattı ve zorlukla ayakta kalabildi. Derici, arkadaşlarının kollarından tutması ile başını duvara vurmaktan son anda kurtuldu.

RIZA KOCAOĞLU: YETER ARTIK

Yaşadığı bu talihsiz olay karşısında bayan arkadaşlarına tutunarak tekrar yürümeye başlayan İrem Derici, Ferhan Şensoy’un birkaç sokak aşağıda bulunan evine giriş yaptı. İrem Derici, eve girdikten sonra sokakta yürüyüş yapan Rıza Kocaoğlu ise basın mensuplarına, ‘‘Bırakın artık yakamızı, şehir dışından misafirlerimiz geldi. Anamızı ağlattınız. Yeter artık” diyerek gözlerden kayboldu.