Ünlü ismin çıplak fotoğrafları çalındı

Ünlü ismin çıplak fotoğrafları çalındı

Almanya'da yaşayan ve ülkede en bilinen Türk oyunculardan biri olan Sıla Şahin, siber saldırıya maruz kaldı. Almanya'nın çok satan gazetelerinden Bild'de yer alan haberde 32 yaşındaki Şahin'in uygunsuz fotoğraflarının sızdırıldığı belirtildi. 6 aylık hamile olan Şahin'in avukatına talimat verdiği belirtildi.

2011 yılında erkek dergisi Playboy’un Almanya edisyonuna çıplak pozlar vererek, “Playboy’a soyunan ilk Türk” olan Sıla Şahin, Almanya’nın gündeminde. 6 aylık hamile olan 32 yaşındaki Şahin hakkında bir habere imza atan Bild gazetesi, genç oyuncunun siber saldırıya maruz kaldığını aktardı.

Şahin’in bu gelişme ile şok olduğu belirtilirken, siber saldırganların Şahin’in uygunsuz fotoğraflarının internet üzerinde paylaşıldığı açıklandı. Doğum için gün sayan Şahin, Avusturyalı kaleci Samuel Radlinger ile evlenmiş ve eşinin kariyerine devam ettiği Norveç’te yaşamaya başlamıştı.

Ünlü ismin çıplak fotoğrafları çalındı

Alman basınında yer alan haberlere göre Şahin, avukatına talimat vererek fotoğrafların kaldırılması için işlemleri başlattı.