Ünlü ismin kardeşi cinsiyet değiştirdi!

Ünlü ismin kardeşi cinsiyet değiştirdi!

Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesi gündeme bomba gibi düştü. Nil Erkoçlar'ın da cinsiyet değiştirip Rüzgar Erkoçlar olması Türkiye’de çok konuşulmuştu. Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi

Duygu Sakuçoğlu adını değiştirerek Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdi. Poyraz Sakuçoğlu yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Geçirdiği operasyonlardan sonra hormon tedavisi gören Poyraz Sakuçoğlu en büyük desteği ablasından gördü.

Duygu Sakuçoğlu'nun cinsiyet değiştirmeden önceki hali

NİL'Dİ, RÜZGAR OLDU
26 yaşındayken cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Nil Erkoçlar adını da Rüzgar olarak değiştirmişti. Rüzgar Erkoçlar 6 ay önce de sevgilisi makyöz Tuğba Beyazoğlu ile evlendi.

Rüzgar Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında hakkında merak edilenleri şöyle anlatmıştı: "Görüntüm kızdı ama diğer kız çocukları gibi değildim. Barbie’lerle, bebeklerle oynamıyordum. Aklım fikrim erkek oyunlarındaydı. Evcilik oynanacaksa da ben mutlaka baba olacaktım. Sonra futbol oynamayı seviyordum. İyi de oynuyordum. Mahallede takıldığım çocukların hepsi erkekti. Farklıydım işte. Tam adını koyamıyorsun ama içinde hissediyorsun. 14’üme geldiğimde anladım ki, ben kız filan değilim, basbayağı erkeğim. "