Ünlü mankenden Ebru Gündeş'e tepki; 'kadının kocası ülkeyi satmış...'

Ünlü mankenden Ebru Gündeş'e tepki; 'kadının kocası ülkeyi satmış...'

İran’a yönelik yaptırımları deldiği iddiasıyla ABD’de yargılanan Rıza Sarraf’ın New York’ta görüntülenmesinin yankıları sürüyor. Bugün bir iddia da İYİ Parti Kurucu Üyesi ve Milletvekili Naci Cinisli’den geldi. Deniz Akkaya da, Ebru Gündeş'in VIP'yi kullanmasına isyan etti. Akkaya, 'bu kadının kocası ülkeyi satmış ya hu' dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Ebru Gündeş'in kızıyla birlikte Atatürk Havalimanı'ndaki VIP girişini kullanarak, uçağa bindiğini, uçağın da New York'a hareket ettiğini söyledi. Cinisli, durumu görevlilere sorduğunu, görevlilerin VIP kullanımla ilgili “Özel emir” geldiği cevabını verdiğini aktardı. Ebru Gündeş'in, kızı Alara ile birlikte THY'nin TK 003 sefer sayılı uçağı ile New York'a gittiği ifade edildi. Ebru Gündeş'in, ABD'ye Rıza Sarraf'ın yanına gittiği iddia ediliyor.

DENİZ AKKAYA 'DAN EBRU GÜNDEŞ İSYANI

Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hemen herkes Gündeş’in bu hareketinin altında neyin yattığını konuşmaya başlarken görüntülere isyan eden isimse eski manken Deniz Akkaya oldu. Gündeş’in kocasının ülkesini satan biri olduğunu söyleyen Akkaya şu sözlerle yaşananlara isyan etti: 

Insanların devlete,kurumlara inanci boylesine kirlenmiş isimlerin halen fütursuzca devlet imkanlarıni kullanmasi nedeniyle yitip gitmekte!yahu bu kadinin kocasi ülkeyi satmis Nobularda gezmekte!!piskinlik!!sizde kadina vip hizmet verin!

Gündeş'in Rıza Sarraf ile buluşmaya gittiği iddia edilmişti. Bu iddialardan sonra sanatçı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte New York Havalimanı'nda VIP kapıdan geçtiğinin iddia edilmesi tartışma yarattı.

Cinisli, attığı tweette şunları söyledi:

“İstanbul Atatürk Havalimanı VIP’sinden TK 003 New York uçağına Ebru Gündeş ve kızı geçtiler. Gündeş’in hangi vasıfla VIP’yi kullandığını sorduğumda görevliler ‘özel emir’ ile işlemlerin yapıldığını söylediler. Devlet sanatçısı değilse başka bir nedeni olmalı!!!”;