Ünlü oyuncu güzellik sırlarını açıkladı!

Ünlü oyuncu güzellik sırlarını açıkladı!

Güzel oyuncu Bensu Soral, güzellik sırlarını paylaştı.


Doğal güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Bensu Soral, yaz aylarında doğal tonlarda makyaj ile büyüleyici görünüm elde etmek isteyen kadınlar için sırlarını anlattı. Bakışlardaki gizemi ortaya çıkartmak için maskara seçiminin önemli olduğunu söyleyen Bensu Soral’a göre yaz aylarında küçük dokunuşlarla ve doğru ürün kullanımıyla büyüleyici bir görünüme kavuşabilirsiniz.
Ünlü oyuncudan yaza damga vuracak makyaj tüyoları;
Bensu Soral makyajına pudra uygulayarak başlıyor. Çünkü cildi UV ışınlara karşı koruyan yapısı sayesinde hassas ciltler için de mükemmel bir kapatıcılık sunuyor.

Bensu, yaz güneşinin kendini göstermesine rağmen yoğunluğu nedeni ile bronzlaşamadığı zamanlarda bronzlaştırıcı krem ile yüzüne kusursuz bir bronzluk veriyor.

Gözlerindeki ışığı ortaya çıkarmayı çok seven Bensu Soral, bronzlaştırıcının ardından, rimel fırçası ile kirpiklerin içten dışa her noktasını dolgun gösteren dolgunlaştırıcı hem üst hem de alt kirpiklerine birkaç kat uyguluyor.

Son olarak ise dudaklarını hem nemlendirmek hem de doğal makyajına uyum sağlamak için yoğun renkli parlatıcı, bronz tenle mükemmel uyumu yakalıyor.