Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı

Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı

Geçen yıl kasım ayında oyuncu arkadaşı Michael Douglas’ın kendisi hakkında kanser olduğu şeklindeki açıklamasını yalanlayan Val Kilmer, kanser tedavisi gördüğünü ilk kez kabul etti.

Val Kilmer, oyuncu arkadaşı Michael Douglas’ın kendisi hakkında geçen yıl ortaya attığı kanser iddiasının ardından ilk kez kendisine gırtlak kanseri teşhisi konulduğunu doğruladı.

Sosyal haber sitesi Reddit’te hayranlarının sorularını yanıtlayan 56 yaşındaki ‘Batman’in yıldızı, durumu hakkında ilk kez bilgi verdi.

Bir hayranının, “Bir süre önce Michael Douglas sizin kansere yakalandığınızı iddia etmişti. Doğru mu?” sorusu üzerine, “(Micheal Douglas) muhtemelen bana yardımcı olmaya çalışıyordu çünkü basın o günlerde benim nerede olduğumu soruyordu. Kanser tedavisi gördüm” yanıtını verdi.

‘Top Gun’ filminin yıldızı, “Ancak dilim tedaviye rağmen hala şiş ve kendi sesimi çıkaramıyorum, dolayısıyla insanlar hala hasta olduğumu düşünüyor” eklemesini yaptı.

72 yaşındaki ünlü aktör Michael Douglas, geçen yıl Jonathan Ross ile yaptığı söyleşide Val Kilmer’ın kanser tedavisi gördüğünü ve durumunun pek de iyi olmadığını söylemişti.

Douglas’ın yorumu, Kilmer’ın Ocak 2015’teki gırtlak kanaması sonucu tedavi görmesinden sonra olmuştu.

Geçen yıl haziran ayında Facebook sayfasından açıklama yapan Kilmer, “Çok iyiyim arkadaşlar. Sevginize ve desteğinize teşekkür ederim. Kanser ya da tümörümün olmadığını açıklamalıyım” demişti.

Bu açıklamadan dört ay sonra ünlü aktör hasta olduğunu yine yalanlasa da boğazında traketomi borusuyla görüntülenmişti.

Açıklama sonrası Douglas’ın kendisine bir özür mektubu gönderdiğini söyleyen Kilmer, bundan memnuniyet duyduğunu da belirtmişti.