Ünlü oyuncunun oğlu Amerika'da mı doğacak?

Ünlü oyuncunun oğlu Amerika'da mı doğacak?

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin ardından soluğu Amerika'da aldı.

Bir çocuk sahibi çift, ikinci bebeklerinin doğumuna sayılı günler kala Amerika’ya uçunca magazin camiasında doğumun yurt dışında olacağına dair iddialar dillendirilmeye başlandı. Neslişah’ın doğacak kızı için Amerika’dan yüklü miktarda alışveriş yapması da söylentileri artırdı. 2014 yılından beri evli olan çiftin yurt dışından paylaştığı fotoğraflar, Amerika’da doğumla ilgili çok sayıda yorum alırken akıllara yaklaşık üç yıl önce Neslişah Alkoçlar Düzyatan’ın yaptığı açıklama geldi.

ÇİFTTEN YORUM YOK

Alkoçlar o dönem, ABD’de doğum yapan bir çok ünlüye gönderme yaparak, “Biz Türk’üz çoçuğum da tabii ki vatanımda doğacak. Bizim cennet gibi bir ülkemiz var. Neden başka bir yerde doğum yapayım. Sırf doğum yaptığım ülkenin vatandaşı olacak diye ABD’de doğurmam” ifadelerini kullanmıştı. Çiftin haklarında yapılan haberlerle ilgili sessizliğini koruması doğumun ABD’de de gerçekleşeceği iddialarını güçlendiriyor.