Ünlü şarkıcının kabusu sürüyor' kızım seks bağımlısıyla beraber'

Ünlü şarkıcının kabusu sürüyor' kızım seks bağımlısıyla beraber'

Bir döneme damgasını vuran şarkılara imzasını atan Lionel Richie'nin kızı Sofia, aşk hayatı konusunda baba sözü dinlemiyor. Justin Bieber ile de kısa süreli flört eden 19 yaşındaki Sofia Richie, Kardashian-Jenner ailesinin eski damadı Scott Disick ile ilişkisini sürdürüyor

Sofia Richie bir süredir 34 yaşındaki üç çocuk babası Scott Disick ile birlikte. Çift, son olarak Meksika'da çıktıkları yat gezisinde objektiflere takıldı.Bu kez çifte, Scott Disick'in, Kourtney Kardashian ile ilişkisinden dünyaya gelen çocukyarı Mason ve Penelope de eşlik etti.

1980'li yıllara Hello adlı şarkısıyla damga vuran daha sonra da birçok unutulmaz şarkıya imzasını atan Lionel Richie, küçük kızının bu ilişkisinden rahatsız olduğunu bir röportajında dile getirmişti.

Richie, seks bağımlısı olduğunu ve tedavi gördüğünü açıklayan Disick ile kızının ilişkisinden rahatsız olduğunu söylemişti. Disick'in, kızına zarar vereceğinden korktuğunu itiraf etmişti.

Scott Disick ise Kardashian ailesinin büyük kızı Kourtney ile uzun süre birlikte olup üç çocuk sahibi olduktan sonra ayrılmıştı.