Ünlülerden 1 Mayıs paylaşımları

Ünlülerden 1 Mayıs paylaşımları

Pek çok ünlü isim 1 Mayıs'la ilgili dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

Emek ve Dayanışma Bayramı 1 Mayıs, sosyal medya ünlüleri tarafından dikkat çekici mesajlarla kutlandı. Berna Laçin’in dikkat çekici satırlarıyla öne çıkan 1 Mayıs paylaşımları şöyle:  
Özge Özpirinçci   Kendi ve sevdiklerinin hayatı için kimseye zarar vermeden çalışan, emek veren, mücadele edenlerin #1MayısİşçveEmekçiBayramıKutluOlsun !
 Atilla Taş   İşçinin emekçinin bayramı 1 mayıs kutlu olsun. Yüzleri hep gülsün, barış, esenlik ve huzur dolu nice 1 mayıslara! atilla-ic  
Feryal Gülman   1Mayıs İşçi ve Emekçi, Dayanışma günü Kutlu olsun. Demokrasi ve özgürlük içinde kutlanabilen nice 1 Mayıslara.   Sibel Can   Çok şey bilmenize gerek yok. Sevginin, fedakarlığın, emeğin demek olduğunu bilen insanların kıymetini bilin yeter.   Şevket Çoruh   Yaşasın 1 Mayıs Yaşasın işçi sınıfı
 Berna Laçin   Bir gün işçilerin emekçilerin de bayram yapabilmesi umuduyla… Kutlu Olsun   Müfit Can Saçıntı   “Türkiye işçi sınıfına selam! “Yurdumun mutlu günleri, mutlak gelen gündedir”    Can Dündar “Günlerin bugün getirdiği Baskı, zulüm ve kandır. Ancak bu böyle gitmez.” Gitmeyecek!Bağdat Caddesi'nde aynı yerde peş peşe iki kaza: 2 ölü, 8 yaralı İstanbul Bağdat Caddesi'nde aynı noktada on dakika arayla iki kaza meydana geldi. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.