Yakışıklı oyuncuya akşam yemeği için 50 bin dolar teklif

Yakışıklı oyuncuya akşam yemeği için 50 bin dolar teklif

Dizi ve sinema dünyasının yeni nesil isimleri büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan İdris Nebi Taşkan, Genç oyuncu önceki gün aynı dizide oynadığı Filiz Taçbaş ve Semra San ile birlikte görüntülendi. Taçbaş, Taşkan'a zengin Arap kızlarından teklifler geldiğini, bir akşam yemeği için 50 bin dolar teklif edenler bulunduğunu açıkladı.

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde rol alan İdris Nebi Taşkan, önceki akşam Filiz Taçbaş ve Semra San ile yemek yedi. Arnavutköy Balıkçısı’nda bir araya gelen ünlü oyuncular, balık yedikten sonra bol bol sohbet etti. Bir hayli keyifli olan ekip çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Genç oyuncu Taşkan, “Filiz abla ve Semra ile bol bol sohbet ettik, onlar bildiklerinden öğütler verdi” dedi. Filiz Taçbaş ise açıklamasıyla geceye damgasını vurdu. Taçbaş, “İdris’in telefonunu biraz kurcaladım. Neler var neler? Kızlar onu rahat bırakmıyor. Özellikle Arap kızları onu hiç rahat bırakmıyor. Yemek karşılığında 50 bin Dolar teklif eden, Ferrari’si ile resimlerini atan kızlar gördüm” diye konuştu.