Youtube'den aylık geliri duyanları şaşırttı

Youtube'den aylık geliri duyanları şaşırttı

Youtube hesabından sevgilisi Mehmet'le geçirdiği anları ve son zamanlarda çektiği makyaj videolarıyla kesitleri takipçileriyle paylaşan Banu Berberoğlu, aralık ayında 42 bin TL kazandı.

Youtube hesabından sevdiği makyaj malzemelerini ve sevgilisi Mehmet’le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşan Banu Berberoğlu, aralık ayında 42 bin TL kazandı.

YouTuber Banu Berberoğlu, hipnoz eden konuşmasıyla sosyal medyanın yeni fenomeni oldu. Sevdiği makyaj malzemelerini, en çok yediği abur cuburları ve sevgilisi Mehmet’le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşıyor.

HAYRETTİN’LE VİDEO ÇEKTİLER
Kısa sürede üne kavuşan Banu Berberoğlu ve erkek arkadaşı Mehmet için komedyen Hayrettin Trabzon’a geldi. Hayretin, genç çift ile kanalında yayınlanmak üzere video çekti. Hayrettin’in videosu kısa sürede 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

HESABINA 42 BİN TL YATTI
Sosyal medyada adeta viral olan Banu Berberoğlu, kendisiyle dalga geçenlere adeta ayar verdi. Berberoğlu, aralık ayında Youtube tarafından kendisine 42 bin TL yatırıldığını bu sözlerle duyurdu: “Siz benimle dalga geçtiniz ama bugün bugün Youtube’dan hesabıma 42 bin TL yattı :)) Şimdi söyleyin hangimiz zavallı?”