Zuhal Topal, yeni evlilik programı formatı ile RTÜK'e çalım atmaya hazırlanıyor

Zuhal Topal, yeni evlilik programı formatı ile RTÜK'e çalım atmaya hazırlanıyor

Zuhal Topal, evlilik programlarıyla ilgili 690 sayılı KHK'nın getirdiği sınırlamayı format değişikliği ile aşmaya hazırlanıyor. İşte, Topal'ın açıkladığı yeni forma

Evlilik programlarıyla ilgili tartışma sürüyor… Programcı Zuhal Topal, son yayınlanan KHK’nın flört ve arkadaşlık programlarıyla ilgili sınırlama getirmesine karşı atakla cevap vermeye hazırlanıyor!
Hafta içi her gün Star TV’de ‘Zuhal Topal’la’ isimli program yapan Topal, format değişikliğine giderek imkanı olmayan çiftleri evlendirmek için kolları sıvadı. Canlı yayında bu değişikliği ilan eden Topal, imkanı olmayan çiftlere verdiği numaradan kendilerine ulaşması çağrısında bulundu.

SESSİZLİK SÜRÜYOR

Evlilik programlarıyla ilgili tartışma 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Kanunu'nda yapılan değişikliğin ardından alevlenmişti. Yasaklanacağı konuşulan evlilik programları hâlâ yayınlarını sürdürürken, sunucuların sessizliği de dikkat çekici.

SOSYAL MEDYA İSYANI

Ünlü sunucu, kendi adına açılan Instagram ve Twitter hesaplarıyla ilgili de bir açıklama yaptı. Instagram üzerinden ve Twitter'da “zuhaltopal” adına açılan hesaba ve kendi ağzından yazılan yorumlara isyan eden Topal, “Adıma açılan sahte hesaptan yapılan yorumların bazı televizyon programları tarafından dikkatsizce alınarak üzerine konuşulduğuna tanık oldum. Konuyu avukatım aracılığıyla yargıya taşımaya hazırlanıyorum. İmza taklit etmek, dolandırıcılık yapmak nasıl suçsa; sahte hesaplar açıp, kişinin ağzından yorumlar yazmak da o kadar büyük suçtur. Twitter'da adıma açılan sahte hesaplara itibar etmeyiniz” açıklaması yaptı. Sanatçının Twitter’da hesabı bulunmazken Instagram’da doğrulanmış ‘zuhaltopal’ adlı hesabından takipçilerine paylaşımlar yapıyor.