Büyük tepki yağmıştı: FOX TV apar topar ekrandan almıştı, yenisi geldi

Büyük tepki yağmıştı: FOX TV apar topar ekrandan almıştı, yenisi geldi

6 yıl boyunca ekranda yer alan Yasak Elma dizisi apar topar ekrandan alınmıştı. Yasak Elma dizisinin yerine sonunda iddialı bir dizi geldi

6 sezon boyunca pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında Yasak Elma dizisi yayımlanıyordu. Dizinin final yapmasının ardından yeni dizi ne zaman başlayacak merak ediliyordu. Pazartesi akşamları için FOX TV sonunda iddialı bir diziyi ekrana getirmeye başlıyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kızıl Goncalar” dizisinin ekran macerası bu akşam başlıyor. Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı Gold Film imzalı dizinin açılış sahnesinde Âl-i İmrân Suresi’nde geçen “Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi” sözleri kullanıldı. İdealist bir doktor olan Levent ile muhafazakar bir ailenim ferdi olan Meryem’in yollarının kesişme hikâyesini anlatan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da sezonun en dikkat çeken dizileri arasında öne çıkıyor.

dizikizilgoncalar-1702902817-3260507610555614916-61877144737.jpg

Dizide olaylar Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep’in deprem sonrası memleketlerinden çıkıp “Faniler” isimli tarikatın desteğiyle İstanbul’a gelmesiyle başlıyor. Meryem’im amacı ileri zekalı olan kızı Zeynep’i okutmaktır. Ancak tarikatın ve Naim’in Zeynep’le ilgili başka planları vardır. Tarikatta şeyhin torunu Cüneyd’in (Mert Yazıcıoğlu) yolu yaşadığı adli olay yüzünden seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’le (Özcan Deniz) kesişir.

ozgu-2-850x554.jpg

İlgili Haberler