Can Yaman geri dönüyor! Dizisinin yayımlanacağı adres de belli oldu

Can Yaman geri dönüyor! Dizisinin yayımlanacağı adres de belli oldu

Bir süredir Türkiye'den uzakta yaşayan Can Yaman yeniden Türk seyircilerle buluşuyor. Can Yaman'ın başrol oyuncusu olduğu dizi Türkiye'de de yayımlanacak

FOX TV ekranlarında yayımlanan Bay Yanlış dizisi final yaptıktan sonra Türkiye'ye veda eden Can Yaman yeni dizisiyle geri dönüyor. Uzun bir süredir Türk seyircilerden uzakta kalan Can Yaman'ın yeni dizisi büyük merak konusu oldu. İtalya'da yaşayan Can Yaman, polisiye bir dizide rol almıştı.

Yabancı dizinin Türkiye'de bir dijital platformda yayımlanacağı öğrenildi. Can Yaman'ın yeni dizisiyle ilgili bilgileri Birsen Altuntaş paylaştı:

Oyunculuk kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman’ın izlenme rekoru kıran dizisi “Viola Come Il Mare”nin ülkemizde yayınlanacağı adres merak konusuydu.

Can Yaman’ın başrolünü Francesca Chillemi’yle paylaştığı Viola Come Il Mare” dizisi 40 ülkeye satılarak kendi alanında bir rekora imza atmıştı. Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgiyle izlenen dizinin yoğun istek üzerine 2. sezonu da çekilmişti. Yunanistan, Japonya, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Hırvatistan, Hindistan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovakya, İspanya, Macaristan ve Tayvan gibi ülkelerin aralarında olduğu dizi “Violet Like The Sea” adıyla BluTV’de yayınlanacak.

blutv-1702889353-3260394665994820447-2679912802.jpg

Platform dizinin tanıtımını “Cinayet vakalarında yan yana çalışan Muhabir Violet Vitale ve Müfettiş Francesco Demir’in maceralarına davetlisiniz. Can Yaman ve Francesca Chillemi’nin başrollerinde yer aldığı Violet Like The Sea yakında sadece BluTV’de” sloganıyla tanıttı.

İlgili Haberler