Fox TV'den kadınlara destek

Fox TV'den kadınlara destek

FOX, daha önce yapılmamış bir proje hayata geçirerek, kadınların kısıtlı imkanlarla kurdukları markalar için reklam filmleri çekiyor ve bu filmleri, reklam kuşaklarında milyonlara ulaştırıyor

FOX ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın iş birliğinde hayata geçirilen “Hayran Olunacak Kadınlar” sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında hayatta zorluklara karşı mücadele eden ve kendi ayakları üzerinde durma çabasındaki kadınların hikayeleri öne çıkartılarak, bu hikayelerin benzer durumda olsun olmasın, herkese birer ilham kaynağı olmaları hedefleniyor.

Kampanyada, kendi ayakları üzerinde durma çabasındaki kadınlara destek olmak amacıyla KEDV tarafından oluşturulan fona, yönlendirme yapılıyor, izleyici bağış yapmaya davet ediliyor.

İki fazdan oluşan kampanyanın ilk fazının tanıtım filmlerinde FOX ekran yüzleri, hikayeleri birbirinden farklı fakat çabaları ortak olan dört kadınla bir araya gelmişti.

FOX ekranının sevilen yüzleri İsmail Küçükkaya, İlker Ayrık, Zuhal Topal ve Çağla Şıkel ile çekilen tanıtım filmleri, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Kampanyanın ikinci fazında ise FOX, kadınların kendi emekleriyle kurdukları markalara, yaratıcı ajansı Rafineri ile birlikte kurumsal kimlik çalışmaları yapıldı. Markalar için logo, ambalaj, etiket tasarımları ve reklam filmleri hazırlandı.

İlk etapta KEDV’le birlikte, Türkiye’nin 5 ayrı ilinden seçilen 5 kadın için yapılan çalışmalarda çekilen reklam filmleri, ilk kez dün akşam Prime Time’da, projeye ayrılan reklam kuşağında yayına girdi.

Kadınlara ait markalar, eş zamanlı olarak FOX’un tüm dijital ve sosyal mecralarında tanıtılmaya başlandı.

Bu projeyle, markalarının tanıtımı yapılan kadınların üretimlerinin desteklenmesi ve benzer durumdaki kadınlara ilham ve cesaret verilmesi hedefleniyor.