Halk TV, yeni yılın ilk transferini yaptı

Halk TV, yeni yılın ilk transferini yaptı

Yılın ilk transfer haberi Halk TV'den geldi. Cafer Mahiroğlu, kanala katılan o ismi karşılarken "nerede kalmıştık?" mesajı verdi.

Halk TV, genel yayın yönetmeliği için gazeteci Suat Toktaş ile yeniden el sıkıştı. 

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu, 2024'ün ilk gününde kanalın eski Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın kanala geri döndüğünü açıkladı.

"NEREDE KALMIŞTIK"

Mahiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hoş geldin @SuatToktas . Nerede kalmıştık:)" dedi. Toktaş ise Mahiroğlu'na "Hoş buldum @cafermahiroglu ve @halktvcomtr Yeni yıl, yeni başlangıçlar" diyerek yanıt verdi. Toktaş'ın paylaşımına birçok meslektaşından tebrik mesajları geldi.

ekran-goruntusu-2024-01-01-223450.png

Suat Toktaş'ın istifası sonrası Cafer Mahiroğlu birçok gazeteci ile genel yayın yönetmenliği için görüştü. Sonunda yeniden Suat Toktaş ile anlaşma sağlandı. Kanalın eski genel yayın yönetmeni işbaşı yaptı.

ekran-goruntusu-2024-01-01-223425.png

SUAT TOKTAŞ KİMDİR?

Suat Toktaş, 1968 yılında Elazığ'da dünyaya geldi, 1988 yılında Ankara'da Günaydın Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe atıldı. 3,5 yıllık yazılı basın deneyiminden sonra televizyon alanına geçiş yaptı.

HBB, Star, Kanal D, ATV ve BRT gibi kanallarda muhabirlik ve editörlük yaptı. 1999 yılında CNN Türk’e geçiş yapan Toktaş, kanalda önce Ankara, daha sonra İstanbul'da editörlük ve haber müdürü görevlerini üstlendi. 10 yıllık CNN Türk deneyiminin ardından Habertürk'e geçen Toktaş, 5 yıl boyunca haber merkezinin başındaydı.

56 yaşındaki Toktaş, 17 Nisan 2020 tarihinde Halk Tv'de genel yayın yönetmeni olarak göreve başlamıştı. 2.5 yıl boyunca Halk TV'deki görevini sürdüren Toktaş, 2022 yılında görevinden ayrılmış. Suat Toktaş 1 Ocak 2024 itibariyle Halk TV'deki eski görevine geri geldi.