Sen Anlat Karadeniz’de tepki çeken çocuğa işkence sahnesi!

Sen Anlat Karadeniz’de tepki çeken çocuğa işkence sahnesi!

Daha önce de kadına yönelik şiddetin uygulandığı sahneleriyle tepki çeken ATV'nin 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinden skandal bir sahne daha geldi. Dizi bu kez çocuğa şiddet sahnesiyle gündeme gelerek tepki topladı.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı ve geçmişte para karşılığı satıldığı adamdan kaçan, çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan bir kadının hikayesini anlatan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde gösterilen ‘çocuğun sırtının tımarlandığı’ sahne izleyicilerin tepkisini çekti.

İŞKENCE EDİLDİ

Geçtiğimiz dönemde kadına şiddet sahnesiyle gündeme gelen dizinin sahnesinde ‘Sana hayat dersi veriyorum’ repliğiyle atı tımar edemeyen çocuğa ‘Hayvan bu, diyemez ki canım yanıyor yapma, diyebilir mi?’ diyerek çocuğun tişörtünü çıkarttırıyor ve ‘tımar böyle yapılır’ diyerek küçük çocuğa işkence ettiği görülüyor.

TEPKİ GELDİ

Bu sahnenin ardından sosyal medyada bir çok kişi olaya tepki gösterdi.

KADINA ŞİDDET SAHNESİYLE TEPKİ ALMIŞTI

Dizinin önceki sezonunda yayınlanan kadına şiddet sahneleri de olay yaratmıştı. Tepki çeken sahnede, erkek karakter, kadın karaktere "Niye gösterdin bileklerini?" deyip, kemiğini kırmıştı. Görüntüler aynı zamanda Twitter'da da paylaşılmıştı. Başta kadınlar olmak üzere izleyiciler ayağa kalkmıştı. Geçtiğimiz yıl 409 kadının erkekler tarafından katledilmesini unutan yapımcılar, şiddeti resmen teşvik ederek, ateşe kömür taşımıştı.