Show TV dizisinden üzücü haber... Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi duyuruldu

Show TV dizisinden üzücü haber... Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi duyuruldu

Barış Kılıç; Evrim Alasya; Sıla Türkoğlu; Müjde Uzman; Sibel Taşçıoğlu; Settar Tanrıöğen; Doğukan Güngör gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali ile ilgili flaş gelişme.. Show TV'den seyircileri üzen karar.

Türkiye'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi nihayet duyuruldu. Ekranların en çok izlenen dizisi olan Show TV'deki Kızılcık Şerbeti, Haziran ayında sezon finali yapacak.  İşte dizinin sezon finali yapacağı tarihle ilgili tüm detaylar. 

kizilcik-serbeti.jpg

Dizi severlerin merakla beklediği sezon finali, heyecan dolu anların yaşanmasına neden olacak. Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümü için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, izleyicilerin de bu özel bölümü kaçırmaması için tarihleri not almaları önem taşıyor.

kizilcik-serbeti-yeni-bol-357-2-41.jpg

Gazeteci Sadık Şimşek'in edindiği bilgiye göre; “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapacağı öğrenildi.

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN EKRANDA OLACAK?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümleri Eylül ayında yeniden ekranda olacak. Dizinin yeni sezonunda ayrıca kadroda flaş isimler de yer alacak. Bu kapsamda yapım şirketinin şimdiden görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.

t25-kizilcik-serbeti-oyuncula-355.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ HAKKINDA KISA BİLGİ

Kızılcık Şerbeti, Gold Film imzalı, ilk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

İlgili Haberler