Show TV Kızılcık Şerbeti dizisine yeni isim! Artık ünlü ismi herkes seyredebilecek...

Show TV Kızılcık Şerbeti dizisine yeni isim! Artık ünlü ismi herkes seyredebilecek...

Show TV'deki Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncu katıldı. İlgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisine katılan yeni oyuncu kim? Diziye başka oyuncular katılacak mı?

Ekranların sevilen dizisi Show TV'de yayımlanan Kızılcık Şerbeti'ne Yiğit Kirazcı'dan sonra Ebru Destan da katıldı. Ebru Destan, dizide Kirazcı'nın oynadığı Rüzgar rolünün sevgilisi Helin'i canlandıracak. Show TV yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre yeni sezonda da Kızılcık Şerbeti dizisine  başka oyuncular dahil olacak.

Başrollerin, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Kızılcık Şerbeti, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Kadrosu genişleyen diziye Yiğit Kirazcı'nın ardından Ebru Destan da dahil oldu.

092504565-yeni-proje-1.jpg

Dizide "Rüzgar" rolünü oynayacak olan Yiğit Kirazcı'nın diziye sevgilisi Helin'le beraber katılacağı öğrenildi. Helin'i ise Ebru Destan oynayacak. Ebru Destan, son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı.

FİNAL YAPACAK İDDİALARI

Öte yandan bazı haber sitelerinde Kızılcık Şerbeti dizisinin final yapacağı öne sürülmüştü. Ancak iddialar doğru çıkmadı. Dizi yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor. 

İlgili Haberler