2024 model Renault Toros için geri sayım başladı

2024 model Renault Toros için geri sayım başladı

2024 model Renault Toros için kullanıcılar gün saymaya başladı. Bir dönemin efsane otomobillerinden Renault Toros, yeni yılda yollara çıkmaya hazırlanıyor.

2024 model elektrikli Renault Toros için heyecan dorukta. Bu yıl sık sık haberini görüp duyduğunuz efsane araç için artık geri sayıma geçildi. Efsane otomobil yepyeni yüzüyle kapış kapış gidecek.

elektrikli-renault-torosun-turkiye-wyte.webp

Renault Toros, bir döneme damga vuran arabalar arasında yerini çoktan aldı bile. Toros şimdi de elektrikli otomobiliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. 

223480.jpg

2024 MODEL ELEKTRİKLİ RENAULT TOROS'UN ÖZELLİKLERİ NELER?

Renault Toros R12 adıyla gelecek olan efsane otomobil, ülkemizde Toros adıyla biliniyor. Peki elektrikli Renault Toros hangi yeniliklerle geliyor?

elektrikli-renault-torosun-turkiye-c8tu.webp

Renault, yeni nesil Toros modelini aslında mevcuttaki Zoe modelinin yerine getirmeyi planlıyor. 2024 model Toros'un menzili yaklaşık olarak 500 km olacak. Bu menzil şehir içi kullanımda biraz daha artabilir. Ayrıca elektrikli Renault Toros maksimum 160 km/s hıza ulaşabilecek.

elektrikli-renault-torosun-turkiye-dgqt.webp

YENİ RENAULT TOROS NE ZAMAN ÇIKIYOR? 

Peki yeni Renault Toros’un Türkiye fiyatı ne kadar olacak ve aracı ne zaman yollarda görebileceğiz?

Sosyal medyadaki iddialara göre 2024 model Renault Toros’un Türkiye’ye giriş fiyatı 1 milyon TL seviyelerinde olacak. Modelin Türkiye'ye 2024'ün ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyor. Ayrıca Renault’tan yapılmış resmi bir açıklama ise söz konusu değil. Lakin markaya yakın kaynakların aktardığı bilgiler bu yönde.