350 bin TL'niz varsa yetiyor! Toyoto'dan sıfır araç sahibi olabilirsiniz

Toyota Proace City Cargo modelini cazip fiyatlarla sunuyor. 350.000 TL peşinat ödemesi yapanlara Toyota anahtar teslim sıfır araç satışı yapıyor. İşte detaylar...

Toyota, hafif ticari araç kategorisinde yer alan Proace City Cargo modelini uygun fiyatlarla sunuyor. Sıfır kilometre arabada Toyota’dan ayın fırsatı açıklandı. 350.000 TL peşinat ödemesi yapanlara Toyota anahtar teslim sıfır araç satışı yapıyor. Bu fırsat, araç sahibi olmak isteyenler için özel bir seçenek olarak yorumlandı. 

Sıfır kilometre araç sahibi olmak herkesin hayalinde bir şekilde yer ediniyor. Araç sahibi olmayanlar yeni bir araba almanın imkanlarını araştırıyorlar. Bazı kişiler de eski model arabalarını sıfır arabalarla değiştirmek istiyor. Bu da belirli bir bütçenin gözden çıkarılmasını gerektiriyor. Bu kapsamda şu anda otomobil fiyatları oldukça yüksek seviyede bulunuyor. Binek otomobillerden yana tercih kullanacak olanların en iyi ihtimalde 1 Milyon TL’yi gözden çıkarmaları gerekiyor ve şu anda da bu herkes için mümkün olmayabiliyor.

Sıfır araba alırken tercihlerini değiştirebilecekler için üretimi Sakarya'da olan Toyota firması ayın en özel teklifini yaptı. Sıfır kilometre araba isteyenler binek otomobil değil de hafif ticari araçları seçmeleri durumunda ciddi bir tasarruf sağlayabiliyorlar. Sadece araç ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için bu tercihin yapılması oldukça cazip gelebiliyor. Toyota da hafif ticari araç modeli olan Toyota Proace City Cargo model aracını teklif ediyor.

Toyota'nın sıfır kilometre araç kampanyası, özellikle hafif ticari araç tercih edenler için oldukça ilgi çekici. Toyota Proace City Cargo modeli, başlangıçta 772.500 TL olarak açıklanan fiyatıyla dikkat çekiyor. Ancak, firma müşterilere özel bir indirim uygulayarak satış fiyatını 700.000 TL'ye çekiyor. Bu da müşterilere ciddi bir tasarruf imkanı sunuyor.

YÜZDE 50 ORANINDA TAŞIT KREDİSİ VERİLİYOR

Toyota, sıfır araç almak isteyen ancak peşin ödeme konusunda sıkıntı yaşayan müşterilere finansal çözümler de sunuyor. Toyota Proace City Cargo için belirlenen 700.000 TL'lik fiyatın yüzde 50'si oranında taşıt kredisi kullanılabiliyor. Bu durumda müşterilerin peşinat olarak sadece 350.000 TL ödeme yapmaları yeterli oluyor. Kalan 350.000 TL ise 36 ay taksitle taşıt kredisi ile ödenebiliyor.