Aracını nereye park ettiğini unutanlara nefes aldıran uygulama

Aracını nereye park ettiğini unutanlara nefes aldıran uygulama

Arabamı nereye park ettim diyen unutkanların imdadına Google haritalar koştu. Artık bir tıkla aracınızı nereye park ettiğinizi bulabileceksiniz.

Arabasını nereye park ettiğini unutanlar için can kurtaran adımı Google attı. Google, kullanıcıların en büyük sorunlarından birini çözerek herkese derin bir oh çektirdi.

696960-1.jpg

PARK KONUMUNU KAYDET

Google, Android Auto kullanıcılarının yaşamlarını kolaylaştıracak Park Konumunu Kaydet özelliğini hayata geçirdi. Yapılan son güncelleme ile sürücüler, varış noktalarına ulaştıklarında araçlarını park ettikleri yeri Google Haritalar'da kaydedebilecek ve orada görebilecek.

image.jpg

Android Auto kullanıcıları artık sadece bir dokunuşla "Park Konumunu Kaydet" seçeneğini kullanarak araçlarını park ettikleri yerin koordinatlarını kaydedebilecekler. Özellikle karmaşık otoparklarda veya şehir merkezlerinde park yeri bulmak konusunda yaşanan zorlukları ortadan kaldırmak adına getirilen bu özellik, sürücülere pratik bir çözüm sunuyor.

Google Haritalar'ın bu özelliği sayesinde sürücüler, araçlarını daha önce park ettikleri yerleri hızlıca hatırlayabilecekler.

konum-kaydi-nasil-yapilir-4.webp

ARABAMI NEREDE PARK ETTİM DERDİNE SON

Kullanıcılar park yerlerini kaydettiğinde, bu bilgiler güvenli bir şekilde Google hesaplarına kaydedilecek. Ertesi gün kullanıcılar, Android cihazlarında otomatik bir hatırlatıcı ile karşılaşacaklar ve araçlarını park ettikleri konumu kolayca bulabilecekler.

104427826-google-maps-parking-feat.jpg

​​​​Google Haritalar'ın yaygın kullanımı ve güvenilirliği, sürücülerin bu yeni özellikten faydalanmalarını destekliyor. Bu güncelleme ile Android Auto kullanıcıları, park etme deneyimini daha etkili ve stressiz hale getirebilecekler