Doblo fiyatına sıfır Volkswagen Caddy enişteleri havalara uçuracak!

Doblo fiyatına sıfır Volkswagen Caddy enişteleri havalara uçuracak!

Ticari araçlar arasında dikkat çeken modellerden Volkswagen Caddy, kalitesi ve özellikleriyle ticari bir araç olmanın ötesine geçiyor.

Ülkemizde hafif ticari araçlar yalnızca iş amaçlı olarak değil aynı zamanda ailelerin sıkça tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Genelde ticari kullanıma yönelik tasarlanan bu araçlar konfor bakımından kimi eksikliklere sahip olabiliyor. İşte tam da bu noktada öne çıkan istisnalardan biri Volkswagen Caddy.

doblo-fiyatina-sifir-volkswagen-cad-wptd.webp

CADDY KONFORU

Volkswagen Caddy, konforu ve geniş iç mekanıyla ilgi çekiyor. Araç, dört bağımsız süspansiyon sistemi ile donatılmış olmasıyla otomobillerde bulunan konfora benzer bir sürüş deneyimi sağlıyor. Bu özellik, Caddy'yi sadece ticari kullanım değil, aile otomobili olarak da tercih edilen bir seçenek haline getiriyor.

doblo-fiyatina-sifir-volkswagen-cad-qidd.webp

Türkiye'de1.021.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Caddy, 2.0 litrelik dizel motoruyla 122 beygir gücü üretiyor. Bu motor seçeneği, performans açısından tatmin edici bir deneyim sunarken, aynı zamanda ekonomik bir yakıt tüketimiyle de dikkat çekiyor.

doblo-fiyatina-sifir-volkswagen-cad-nolx.webp

Volkswagen Caddy, hafif ticari araç segmentinde konforu ve geniş iç mekanıyla öne çıkarak, sürücülerin ve ailelerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

doblo-fiyatina-sifir-volkswagen-cad-hlno.webp

VOLKSWAGEN CADDY FİYAT LİSTESİ

2.0 TDI 122 PS Impression

Fiyatı: 1.021.000 TL

2.0 TDI 122 PS Impression DSG

Fiyatı: 1.082.000 TL

doblo-fiyatina-sifir-volkswagen-cad-9onh.webp

2.0 TDI 122 PS Life

Fiyatı: 1.097.000 TL

2.0 TDI 122 PS Life DSG

Fiyatı: 1.185.000 TL

doblo-fiyatina-sifir-volkswagen-cad-caxw.webp

2.0 TDI 122 PS Style DSG

Fiyatı: 1.324.000 TL