Doblo'ya veda, TOGG'a merhaba! İşte eniştelerin yeni gözdesi

Doblo'ya veda, TOGG'a merhaba! İşte eniştelerin yeni gözdesi

Eniştelerin bir numaralı aracı olarak ülkemizde meşhur olan Doblo yerine o geliyor. Yerli ticari TOGG hem de öyle bir fiyatla geliyor ki enişteler bayram edecek.

Türkiye’de hafif ticari araçlar revaçta. Bu otomobillerin başında ise parmakla gösterilen Doblo geliyor. Ancak önümüzdeki süreçte eniştelerin de gözdesi olan bu aracın konumu tamamen değişebilir. Çünkü yakında yerli ve milli hafif ticari TOGG çok uygun bir fiyatla geliyor.

dobloyu-falan-unutun-sudan-ucuz-h-aldc.webp

HAFİF TİCARİ TOGG NE ZAMAN GELİYOR?

TOGG şu anda tek bir modeliyle yollarda. Ancak yakın bir sürede birden fazla TOGG modeli kullanıcıların beğenisine sunulacak. Peki hafif ticari TOGG ne zaman gelecek?

İddialara göre hafif ticari TOGG modelinin 2026 yılında yollarda olması öngörülüyor. Tabi ki yine de resmi bir açıklama gelmeden konu hakkında yorum yapmak pek de doğru olmaz.

TOGG’un hafif ticari versiyonunun genel hatları itibariyle TOGG T10X modelinin temel yapısını taşıyacağı biliniyor. Fakat bu noktada asıl önemli olan hafif ticari TOGG modelinin fiyatı. Peki aracın fiyatı ne kadar olacak?

324.jpg

HAFİF TİCARİ TOGG'UN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Hafif ticari TOGG, hali hazırda satışta olan T10X modelinden çok daha ucuz olacak. Çünkü ülkemizde hafif ticari araçlardan alınan vergiler binek otomobillerden alınan vergilere göre çok daha az. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre hafif ticari TOGG modeli T10X ile aynı motora sahip olacak. Dahası otomobilin iç dizaynından kullandığı yazılıma kadar pek çok detay da T10X’le benzerlik taşıyacak.